Lirik Yang Terindah – Dakmie (OST Adamaya)

Lirik Yang Terindah – Dakmie (OST Adamaya) 4.20/5 (84.00%) 45 votes

Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jika ku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah

Filed in OST Drama
Posted by 1LirikLagu   @   11 April 2010 43 comments

Tags:

yang terindah lirik,lirik yang terindah,yang terindah,lirik lagu yang terindah,lirik lagu yang terindah-dakmie,lirik lagu adamaya,dakmie yang terindah lirik,yang terindah dakmie lirik,lirik yang terindah dakmie,lagu adamaya

43 Comments

Comments
kamal says:

hi,

mp3 takde ke

1LirikLagu says:

maaf, tiada. blog ini tidak menawarkan sebarang muaturun. boleh lihat polisi blog di sini. tq

Nor says:

Siapa Dakmie ni? tak pernah kenal pun.. tapi suara & lirik mmg best!!

bono says:

ape2 pun this is the best song i ever hear…

yus7302 says:

Dude.. Memang syahdu lagu ni..

yus7302 says:

Dude..bleh lu cari lagu Arjuna yang skang ni tgh dok main kat TV3 for their Best Of May drama selection? Kot ada info pasal artis yang gegarkan lagu tu..?

xoxoizz... says:

aku suka sgt2 lgu ni…syahdu dan mnyentuh prasaan….5 stars 4 this song!!!

atie#aiman says:

best lgu nie…

wana says:

arghh lagu kgemaran aku….aku ska ni lagu….adamaya

hAnanIs_fasha says:

aq sgt lgu nie..mmg best gler..spe dakmie nie..s0re dye mnt0p..unik..best..

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah…

zizy says:

lagu ini mengisah kan seorg pompuan yg penah menjd kekasihku yg bername nurul atiqah bte alias,aq sgt mencintai nyer tp pada satu arie…dye telah meninggal kan aq n kpel nan kwn baek aq yg bername che mat…aq harap jgn la memaen kan aty lelaky nie,x baek auw!!!bye ;))i love this s0ng!!!
n i love u nurul atiqah n 4ever!!!!

diz is the beshh songg . .
tyme dnga lgu ney jep msty nangesh . .
liriknyee shanad mnyentuhh jiwe . . :)

loveyouu forever shafiqq <33

to mohd shafiq ,
this lyrics just 4 u syg . .

*Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

loveyouu so muchhh !

rose_mekar says:

best sgt2 lagu nie,,,myentuh jiwa,,liriknye mgisahkan sesorng insan yg mcintai ssorng insan 2 dgn mendalam n tulus tanpa dye myedarinye,,<3,,,

yana_arun says:

i like this song…
best sgt2..:):)

syaza ezzayani bt zulkifli says:

lagu ni mmg best?cite die pon best.klau boleh aq nk dgr lagu ni hari2 and tgok cite die hari hari.

wakawaka says:

kalw ko nak nengok,nengok jew lah nak memekak plax…aq rembat ko anty…

eka says:

bes sgt..lagu aq n my love

nabila natasha says:

lugu ni de makna wat aku ngan org yg aku syg.

Farynsweèt ;) says:

Lurve thz s0ng . Tawu tape .buleyh layn prasaan jup an . .

wakawaka says:

mcm anjeng lagu ny…

Bile nak dpat awex cam lisa ? hek36

nadreesya says:

best gila…..

Zaly says:

Sme la ksah kmu ngn aq..memang sme ape yg kmu lalui dngn aq..(i like this song)

arie says:

lagu yg trindah ini mang sedap

aishah says:

this is da bezzz!!!!!!!!!!!!

MOHD FAEZ says:

PERGH best of the best la this song…..i like………..

yana min says:

aku suka lagu ni

aida says:

bestnya lagu ni………… saya suka la……………

Azlin Mohd Aznan/Lynn says:

perghhhh…..lagu ni memang best la….memang sama kisah dalam lagu ini dengan apa yang aku lalui skrg ni….to fendi,kau telah berjaya membuka pintu hati ku untuk menerima mu dlam hidupku….

hafiz says:

fuhhh…indah betul lirik lagu nih..
sesuai utk org yg dilamun cinta he2..

aensyam says:

lagu ni sy tujukan untuk org yang paling sa syang n cinta dlam dunia ni….<3 SYAMSUL HARUN….:(((((((

syamaen says:

thanx…i can’t breath without u ygg..;(((((♥♥♥♥♥

aensyam says:

<3<3<3<3<3 bb cyggg….jgn lupe syg tao….wluape pn jd syg xkn lupe bb wlupn sesaat….:( :(

ain mardhiah says:

hei syamaen awk wat cam ner bentuk love 2

aensyam says:

♥♥♥♥♥♥♥♥ syg terlalu cinta bb…..tp di sebab family halang hubungan kte…syg rs dunie ni gelap je…..:(((

arien says:

emmmmmmmm.best nye lgu ni.like my taste

qazriena says:

emm..best gler agu nie..mmg sesuai la untk couple..
jus 4 u my dear..bla3..

azlan says:

best sangat lagu nie…khas ditujukan kpd babynadzirah….

kau… yang bernama cinta
kau… yang memberi rasa
kau… yang ilhamkan bahagia
hingga aku terasa indah…

aensham says:

indahhhh

Mey Espada says:

Lagu nie mngingatkn sy pd arwah gf sy…sy ske lagu nie smpai skrg…bukti yg sy igt kt arwah slain sedkahkn al-fatihah…

ain mardhiah says:

ain blh sikit2x jer lagu nieee..sbb lagu niee kan lagu lame old song la katekan,so ain luperrr la….sooorrryyyy la…..luperrrrrrr:)

Trackbacks
  1. copic sketch markers cheap prices
Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»