Lirik Yang Sempurnakan Ku – Sixth Sense

Lirik Yang Sempurnakan Ku – Sixth Sense 4.67/5 (93.33%) 33 votes

Kaulah bidadari dalam hidupku
Yang selalu hadir di dalam mimpiku
Bunga yang selalu harumi hariku
Anugerah Tuhan yang sempurnakan ku

Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Chorus
Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu

Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Ulang Chorus 2X

Filed in Sixth Sense
Posted by 1LirikLagu   @   7 June 2010 124 comments

Tags:

lirik lagu yang sempurnakan ku,yang sempurnakan ku,lirik lagu yang sempurnakan,lirik lagu 6ixth sense yang sempurnakan ku,lirik lagu yang sempurnakan ku 6ixth sense,lirik yang sempurnakan ku,yang sempurnakan ku lirik,yang sempurnakan,lirik lagu sixth sense,lirik yang sempurnakan

124 Comments

Comments
alyssa says:

aq suke lyan lgu ni…
sbb melodinye rnck…
smoga trus mju ya..

ImranHakim says:

hai…sronok ker dengar lgu sempurnakanku sixth sense
mmang rancak
saye pon suke dengar lgu nie…
bye bye….

miz shahima says:

saya pun suka dengar lagu nie..

kiera says:

mmang ska pun

Etin amanteh says:

Sy pn suka jg..lirik lg ni mndlm sngat

yani says:

best giller lagu ni

ckeen loly says:

aq ske dngr r lgu nie..coz die ingtkn aq untuk seseowg…
hukhukhuk..
tpi yg cdih die dh ade brpunyee….asl aq nie ngok sngt..

ika says:

2 lh lain kali jgn nk mengpersiakn pluang yg ada…kn owg 2 dh pegi kt owg lain…sbr je k…

nadia dhia says:

aq p0wn ska jgak lgu nie,,,, best gler !!! caye lorgh,…,,. ;D

nadia dhia says:

lgu nie r0mantik la,,,,, best s0ng

nick says:

tu la jgn kacau hubungan org

ika says:

lagu nie mmang best…ingat kn aq kt kwn aq…lagu ni lagu prtame yg dia nyanyi kn tok aq…rndu dia…name dia wiya….miss you friend….huhuhuhuhu :> lagu nie pon megigat kn aq kt bdak2, ostel talib karim….miss you all trutama kaq tiqah..good luck ea STPM… wlapun kita dh x jdi adk ngan kakak angkat lgi kn….:<

memey_shimimomo says:

so sweet n i like it…
meet me in fb…
nur khairina setia k..
lub u..
memey_shimimomo

syifa says:

lagu ni best la…ingat kn aq sseorang bila bergaduh.tapi tak pa la kita terima je la…

yana says:

lgu ney mmg bez cgt2..

wanie says:

mmg suka lagu2 six sense nie…best gila kentang

iqah says:

bez la lgu nie……smile always,,,huhuhu

ummi says:

best lah

syahira says:

camerrrrrrrrrr argh!

mek mon says:

6sixth sense lagu kamu semua best……….

Afiqahblue98 says:

sixth sense!lagu ni mmg BEST!I realy enjoy it!I realy looovvee it!

MARSHANDA says:

I MMG MINAT GILER LA KT WEBSITE NI.. MMG3 LA.. ALL THE BEST EH.. ^^

dekye says:

best larr lagu nie…… im still like you song….

zania_yaya says:

sy suke dgr lagu nie..n die punyer lirik tu unik sangat..

rini*baby* says:

n0 c0ment,,but have c0mEnt..ermmmmmmm!!!!!!!whtever lar..all the best 4 6sense..huhuu

balqis says:

best tau lagu nie

balqis batrisyia basyirah says:

rock n sweet

balqis says:

sweet sngt

balqis batrisyia basyirah says:

best nye lagu ne da lah encem bole tahan la

mizz siti says:

bes giler lagu niiiii rugi saper x dengar………

fieQah says:

bestnye lgu nie.. i like it!!

princess says:

lagu yg sempurnakanku ni adlh lagu yg my bf bg..yg pling terharu die siap nyanyikn untuk i 2..haha..hope jodoh kitrg brkekaln..amin..

izzat says:

bessssssss……….giler lgu nie………:))

syahira says:

syioknyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rabanni jamel says:

sdp je dengar lagu nie
lagu nie ade makne bagi aq
lirik nye best je dengar

eytha rerene says:

yeah…good luck!!!!!

mekni says:

pertama 1 ku bertemu dgn mu syu nyh hti ku mlht sunyuman mu,,,,,,,,,,,,,,jgn lh mrh………..
\

mohd arif says:

tak lawak pon hehehehehehehe yang penting lagu nie besttttttttttttt

Aina says:

lagu ni rancak dan sesuai dgn citarasa I

syamimi says:

saya suka lagu yang sempurnakanku sebab ia best gile dan lagu tanpa seronok kalau dapat tanda tangan sixth sense dan boleh la kalau siapa tak kawin lagi boleh minta couple ok muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…..

aliff aiman says:

woi ape ni gatal jer…. tp bst gilerrrrrrr………. terbaikkkkkkkkk………….

aliff aiman says:

kelakarrrrrrrrrrrrr………..

hAneZ97 says:

tErBaEk…………….bEzT……….

mat kool says:

faizal tahir artis paling gempak

izzati cute says:

best lagu nie, time aq bercinta, bf aq nyanyi kan untk aq.. hahaha
<3

siti nur farhana says:

aq suke giler la lgu ni tiap ari aq nnyi lgu ni tau……..<3

mohd arif says:

best gilerrrrrrrrrrrrrrrrrr

atieqah says:

lgu ni mmg beeeeeeeeeeest sekali………..bye

zalia says:

lagu ni memang best

deria aien ( amer asyraf) says:

hai , pminat 6ixth sense ,, lagu yang sempunarkanku ni mmang la best .. lagu ni la mmbuat hubungan aq nan pakwe aq smakin rpat !

A suka A says:

lagu ni kan teringat aku pada awek aku la

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»