Lirik What You Waiting For – Mizz Nina & Colby O’ Donis

Lirik What You Waiting For – Mizz Nina & Colby O’ Donis 4.67/5 (93.33%) 3 votes

Chorus (Colby)
Baby I never seen someone wit your body
You make me wanna get this party started
Hey baby come and tell me what’s the score
Baby baby tell me
What chu what chu waiting for

Chorus (Mizz Nina)
Baby I never seen someone with your body
You make me wanna get a little naughty
Hey baby come and get me it’s all yours
Baby baby tell me
What chu what chu waiting for

(Colby)
It’s your birthday so tell me what you wanna do
(Mizz Nina)
It’s my birthday I really wanna get with you
(Colby)
Drop the beat now and baby we can get it started
(Mizz Nina)
We’ll go insane and take it to the after party

(Colby)
So what’s your name
Hey baby what’s your name oh yeah
(Mizz Nina)
Sexy’s my name
Yeah sexy is my name
(Colby)
Ok and what’s your game
Hey baby what’s your game
(Mizz Nina)
Ok I like to play
I I like to play ay

Ulang Chorus (Colby)
Ulang Chorus (Mizz Nina)

Verse
(Colby)
Hey sexy girl from Kuala la la Lumpur
(Mizz Nina)
Hey baby that’s me
I’ll be on the dancefloor
(Colby)
I got chu a surprise
We’re poppin up in VIP
(Mizz Nina)
And if I ask nice can I take you home with me

Ulang Verse 2X
Ulang Chorus (Colby)
Ulang Chorus (Mizz Nina)

(Colby)
Baby let’s get crazy
Come on loose control ol ol
(Mizz Nina)
We’re gonna tear up the after party
I know you want some more oh oh oh
(Colby)
I wanna see ya work that body
Drop it down real low low low
(Mizz Nina)
Hey baby come and get me
Tell me what chu what chu
What chu waiting for

Ulang Chorus (Colby)
Ulang Chorus (Mizz Nina)

Filed in Mizz Nina
Posted by 1LirikLagu   @   5 May 2010 140 comments

Tags:

Lirik lagu what you waiting for,lirik lagu mizz nina,lirik what you waiting for,lirik lagu mizz nina what you waiting for,Lirik lagu what you waiting for by mizz nina,lirik mizz nina,Lirik Lagu What Are You Waiting For,lirik lagu what you waiting for mizz nina,What you waiting for lirik,mizz nina lirik

140 Comments

Comments
suzie says:

naper la bila ada sorang ISLAM memperkatakan tentang perkara yg terang2 salah dalam ISLAM, ada pulak org ISLAM lain yg marah2… naper ada org ISLAM yg carik kesalahan org ISLAM lain yg cakap mende yg betol dan berunsur nasihat?
terimalah pendapat n nasihat yang benar dengan hati terbuka…
bila baca komen anda yg marah2kan orang yg tak suka miznina… terasa sgt sedih melihat kawan2 seISLAMku begitu.
ini bukan pasal miz nina…bukan pasal lagu…bukan pasal lirik… tapi AQIDAH dan IMAN kita…sampai ke tahap mana hiburan akan menarik kita menjauhi ISLAM???

syed ahmad muizzuddin says:

betul kata suzie.saye sokong anda!!!!

oni says:

aku tak taw lha apa nak d katakan.. yg penting aku emang suka lagu ini… adikku yg berusia 6 tahun yg juga hyperactif, dia sudah boleh menghafal lagu ini… thankz alot mizz nina kirim kan salam saya wat colbie eh….

syed ahmad muizzuddin says:

doh golek ahh onieyyyy!!!

nia says:

best gak lagu nie>>>>>>……adk aq pon mnat jgak…..walaupun dye still kecil lg……..:)

singgah sebentar says:

erk.. miz nina ny org islam eyh..?
igt non-muslim..
sorry

scara jujur..
sy mmg meminati rntak lagu ni..
cuma.. kalau bleyh..
tukarlah liriknya.. n juga video.

mizz nina says:

kau diammmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

syed ahmad muizzuddin says:

betul kata mizz nina lagipujn niey page dia suka hati dialah dia boleh arah owang ha ha ah a

Tenuk says:

Beeeezz bnggat

g4d15 says:

Rentak lagu ni mmg best tp lirik/klip vdeo mmg tk senonoh sbgai seorg muslim.. Jgn trlalu terikut2 dgn budaya barat.. MizZ Nina mmg ada bakat tp gunakn la bakat tu sbaik’y..

ieyqa zieyqa says:

lgu niey bez lorhh . .i like u nina but i dont like u stail . .

syed ahmad muizzuddin says:

wei,suka hati nina lah nak pakai bau apa atau stail dia.tu hak dia bukan hak awk.org cakap perkara yang baik,lebih2 lagi hari raya niey!!!!!!!!!!!!mintak maaf lah kat mizz nina tu.

Ayien says:

lwk pun ada bla sy bca lirik ni..mmalukn rkyt m’sia jerr..anyway,,rntk lgu nie best..p,,lirik n video lgu nie sy rsa kn ubh..

nasyrah says:

lagu nie memang best…tapi tak tahu lak mizz nina nie org ISLAM….kalau betul lar die tu org ISLAM tak baik pakai pakaian tebukak macam tu…kalau nak pegang tu tak yah ar lebih lebih…tak baik…kalau dah kahwin tak pe lar kan….tapi secara jujur bagi sayer lagu nie memang best giler….video je yg tak kene…

mizz nina org islam!bestnye bolehlah mizz nina jadi idola zeera.mizz nina adalah idola nombor 1 zeera.bila dengar lagu ni, mesti zeera kuatkan volume radio….all the best for … MIZZ NINA…

syed ahmad muizzuddin says:

bagus juga ideal awk tu zeera.tapi jgn sampai tinggal pelajaran dah.

ies says:

sker lgu neh.. tp lirik hrp diubah cket yek.. sori mizz nina law trasew..

syed ahmad muizzuddin says:

jahatnya kau.kalau nak mengata kpd mizz nina baik takyah komen buat nyakit hayti org je!!!!!!!!!!!!!

Islam Num 1 !!! says:

bapak ar…xmalu ke wt video cm ni?
da la org ISLAM kite sndri..baek xpayah ngaku ISLAM kalo diri sndri nk rosak kn islam…ade otak xleh pk..baek die murtad dari rosak kn Islam…die ni mcm nk mengajar anak2 remaja ikot budaya barat…pgg2..pahal x cium je teros…lg best kn…tu la Islam skrg…mmg dunia nk kiamat….org islam sndri yg ancorkn islam…elok2 aku ske lgu ni..bile dpt tau die ni islam..terus aku bnci gile lagu ni…wehh baek xpayah idop la kalo nk jatohkn bangse n agama sndri….baek ko bogel je..xpayah pakai bju….same gak dose nye…eiiiii…..org2 islam zaman skrg…ape pulak negara luar pk pasal ISLAM??? ade x korg pk sume tu? dgn care die ni….negara luar blh pndg hina,pndg rndh kt ISLAM..mst korg xpnh pk sume ni kn? tu la korg…da terpengaruh dgn org2 cm die ni…wehhh mane ko letak ALLAH time ko wt video ni ha? ade x ko pk Dia yg kt atas sane?? ha? aku xrase ko pk Dia..aku xrase ko pk pasal dose..aku rase ko lebih ske wt sume ni..ko lebih ske popular n dose dari pahala…sedar la weyh…ISLAM skrg da semakin mundur..Kite perlu bgn kn ISLAM…bkn nye menghancorkan ISLAM…anak2 mude..jgn la kamu terpengaruh dgn pengaruh die….kamu patot pk yg di atas sana..dan juga ape yg akan berlaku pada masa hadapan..pk la kamu sejenak….kate2 sy mmg bergune….

sy minx maaf kalo comment sy menyakitkn hati mizz nina n peminat2 beliau…tp sy mara sgt dgn care mizz nina wt video cm ni..sy arap mizz nina leh brubah..sy doakn mizz nina brubah dan sedar ape yg mizz nina da wt…xsmti nye beliau hnye boleh bjye dgn membuat lgu n video spt ini..ingt..bile2 mase sahaje ALLAH boleh menarik balek rezeki yg Dia telah kurnia kn kpd mizz nina..kamu sume sudah mnjd ikutan2 dgn mizz nina..sehingga org ISLAM yg mempertahankan ISLAM korg snggp kutuk..padadal mereka sume ignin mempertahankan ISLAM x mcm korg..lg membangga kan rkyt malaysia mewujudkn video spt ini..pape pon sy minx maaf kepada sesiape yg xske akn comment sy ni..tp anda renung2 kn la…kate2 sy mmg btol….kamu sume boleh debat kan kalo mau…sy yakin seratus peratus ramai yg akan sokong sy…sekian..sy undur diri dulu..asalammualaikum :) peace no war. Astaghfirrullahalazim …

sarah says:

to ISLAM NUM 1,alu ase dri ko tuh bek sgttttttttttt,xyh ar nengok vdeo n xyh skong2 ane2 pom artis yg x pkai tdung,artis2 barat tuh sumer…ko skong lar artis2 nsyid n skong dri ko sndri…hahahahahahahahahahaha………………..

muizzuddin@24 says:

betul2 saya sokong awk sarah.yeah!!!!!!!!!!!!!!!…..

syarifah shafiqa says:

hoi,kalau x suka takyah komen

ecahbadadas says:

lag0 nie salah siape yang tulis nie….

syed ahmad muizzuddin says:

ermmm…aq pun x tahu

baby keona vivien says:

wah….lagu ni best giler rugi kalu tak tengok hehehhee

syed ahmad muizzuddin says:

kalau rugi cam ne????

k0waqcha says:

wat r u waitting 4!!bez giler..kt sk0la..rmi nyanyi lagu nie..part paleng suke mase korus….uwdx2 smkdb jasin yg pom 1 suke giler babeng!!chaiy0k mizz nina!!

muizzuddin says:

ermm….

syed ahmad muizzuddin says:

best sangat lagu niey!!!!tahniah kpd mizz nina and colby.harap byk sket lagu korang

syed ahmad muizzuddin says:

bye saya nak leave komen niey because you all yg suka maki kak nina kita bye

sarah says:

lagu neh x best aner pom…ok2 jerla…alu lagu neh de kat rdio pom,x ar smpai nak kuatkan vlume tuh….huhuhuhu…ermmm…vdeo tuh alu x buat pom xper…mmalukan owunk ISLAM jek…hahahahah…sori to say lar ek????huhuhuhuh…nway,all da best for mizz nina….hahahaha…

syed ahmad muizzuddin says:

hoi sarah!!!!!ho jgn perasan sgt mentang2lah dia tu bukan penyayi………wei tunggu bila awk penyayi awk akan tahu perasaan mizz nina…hu hu hu,….ha ha a….

sarah says:

sarah,saya sokong awk………ermmmm……………jap eh…..salam mizz nina…………

muizzuddin says:

bye

muizzuddin says:

mizz nina awk baca x komen2 niey semua

muizzuddin says:

best jugaklah lagu nieyyy!!!!!!!!!>…………

mizz nina says:

thanks lah youaall walaupun ada yg benci nina ermm…

syed ahmad muizzuddin says:

mizz nina niey awk ke?????atau owang lain???????

mizz nina says:

niey mestilah saya mizz nina!!

syed ahmad muizzuddin says:

hoi mizz jgn bajek ah..opssssssssssss

syed ahmad muizzuddin says:

wei korang,kita komen nieyyyyyyyy….mizz nina baca x?????kan ada yg dia komen tuuuuuuu!!!mukin baca ataux…….

posh says:

lgu bodoh..nyanyi pkai mesin suare tak ori..

syed ahmad muizzuddin says:

ikan patin hahahhahhah

syarifah shafiqa says:

lagu niey x best.guna mesin………suara x ori……

syarifah shafiqa says:

doh golek ah shafiqa

syed ahmad muizzuddin says:

memanglah guna mesin bodoh…opsssssssss…………saya x bela sapa2 samada mizz nina…….

syed ahmad muizzuddin says:

ikan patennnnnnn

syed ahmad muizzuddin says:

bye rsa nak main mercun je…..kekgi ada owang komen oh kata mercun membahayalah ehkleh

syed ahmad muizzuddin says:

betul saya cakap nieyyyy!!!..

syed ahmad muizzuddin says:

i baru sudah maien///////

syed muizzuddin says:

nak solat ahhhh……….org azan dah hahahhahah sapa komen skrg di x solat dahtu

syed ahmad muizzuddin says:

aku suka masa dia nyayi hey sexy girl from kuala la la lumpur masa sgt best gilerrrrrrrrrrrr

Ainis says:

aq pun skakakakaka…….sgt2

ieyda says:

org yg benama syed ahmad muizzuddin…
klu ckp tu bragak sket ye..
ko nie lbhkan die lakk..
aq mmg sah skg ISLAM NUM 1
x cam ko
setan daa msok telinga ko…

daa tepengaruh ngan negara luar…
pigii daa

Ainis says:

baby laaaaaaaa…………..
lalalaklalalalal wkwkkwwkkwwkwk :) ui tiba2 lagu wakawaka ni

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»