Lirik Tolong Ingatkan Aku – Ana Raffali

Lirik Tolong Ingatkan Aku – Ana Raffali 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa ditebus hari

Chorus
Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Ulang Chorus

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku
Kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita

Filed in Ana Raffali
Posted by 1LirikLagu   @   30 July 2010 45 comments

Tags:

lirik lagu tolong ingatkan aku,tolong ingatkan aku lirik,lirik tolong ingatkan aku,tolong ingatkan aku,lirik lagu ana raffali tolong ingatkan aku,ana raffali tolong ingatkan aku lirik,lirik lagu tolong ingatkan aku ana raffali,tolong ingatkan aku lyrics,lirik lagu ingatkan aku,ana raffali tolong ingatkan aku

45 Comments

Comments
ainum dak bilut says:

argghhh!!
bapak best giler gempak lagu nihhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!

Shira says:

Lgu ni ingat aq kt pakwe aq

mina says:

huhuhu cedap lagu ana!!! ana mmng hebat la ….dh la mng AJL huhuhuh thniah ana…..

nurul atieykah says:

ykew,best glew gempak lgu ni???

ieja says:

lagu nie mmg shok gler

aiman says:

memang best pun…memang patut lah jadi juara..

nurin says:

uummm….I really like this song… It’s my favourite song.. ha3

Ha2rin K says:

ni lagu de kene mengene ngan ak…ye keR?…o.O???

meera says:

syok,,,nye lgu nie!!!

shilo says:

congrats..lagu nih mng AJL smlm..

fykaa says:

lagu ni sedih gila la.. teringat kan seseorang.

suhanna says:

best giler….

kiki anis says:

x sedap lagu ni

nabila says:

kalau suara sedap nyanyi lagu ni takpe gak nisuara sengau takbest .sebenarnye ana rafali ni bukan penyanyi die buat lagu dalam youtube pastu die nyanyi ade komposer tu tengok die nyanyi terus die ambik :P

azma azhar says:

ana!!!
mne ko dapat la idea lirik yg sgt puitis ni??

siti says:

i like dis s0ng…
c0ngrat 2 u…
i kn0w u bley pegi jauh…
jgn hraukn 0wg nk ckp ap kt u….

nurul says:

best sgt2 lgu nihh

iman najjwa says:

lagu nieyh..intro dye mmg best..then lagu nieyh semmgnyer targeted lah untuk ajl hary ue…kat sekolah nielah lagu yg bermain dibibir ku..cehwah….best lagu nieyh…

adilah says:

lgu nie mmng best gilerRrr…
(^_^)…

amanin@ says:

lagu nie memang best saya suka oo

nur athirah sofea says:

gila smart ah lagu ni. melatup satu dunia. hampir menangis ni….

aNis NsatAsYa says:

x best lagu niii…..nk pulop rase suruh kakak ana menyanyi,…………..hahhaha

Madina Aqulah Shawawa says:

ANA RAFFALI FAMOUS SEKOLAH ….WOOOOO..HEBATNYE!!!!!! SAYA DOAKAN ANA RAFFALI AKAN JUARA LAGI …ANA RAFFALI CANTIK DARIPADA ARTIS YG TUNJUK BADAN DIA LGI BAGUS NK NYANYI PON PAKAI BAJU KURUNG…ISHHH…NI BARU ARTIS KESUKAAN SAYA..

bEllA CuTe says:

mmg best lagu nie…..teringat akan mse silam and tahniah krna juara AJL pduli ape orng ckp.yg pnting akak terus berdiri teguh di indstiri seni……..

sarah says:

mmg best

ika96 says:

tolong ingatkan aq kisah ku x sedia dgn saku penyeluk masa

warungchat says:

Lirik puitis dan dengan alunan gitar membuatkan lagu bertambah syahdu.

elitte says:

ye la 2 nabila bab mengate org nom.1 la die….(~_~)

eytha rerene says:

lagu ni mmg best la….sy pon ska tau…gud luck ana!!!

lily says:

lagu ni sedih sikit best byk

kamilia qistina says:

tolong ingatkan aku………..best jugak lagu ni………karok…..

fitri says:

Kak Ana nyanyi best gila!Lagilah best bila lagu nie kak ana yg nyanyi.Sedih,menyayat hati and sedap didengar.Jngn hirau ae org kate,yg penting semangat kene ada.Kuatkan usaha!!!!!!!!

........... says:

hish mmg ptut lh owng x like dye(ana raffali)buat ape pkai bju kurung je bkn nye pkAi TUDUNG puN
hish dh lah bkk aurat,aurat dye ialah rMBUt & SUARA
suara 2 klau nyanyi lagu nasyid x pe gk

........... says:

ni nyanyi lagu cinta…<3…..sory lh lau sye skit kn aty akk
sye cume nk nsihat kn je

Steward Mohammad says:

ye, cuba mcm Yuna

remy says:

sgt mnyentuh prsaan…..

Steward Mohammad says:

BEST LAGU INI, JUARA AJL BAH.. HAHA

ct nurfarahain says:

sye suke lagu ni sbb bile sye putus ngan teman lelaki sye hati sye mmg dkt rpt…
tu sye dlu lagu ni mmg nk salin lagu untuk hafal..
tahniah akq sbb dpt juara…
i love u…
smoga jdi ank solehah…

azrul says:

hey korang ne .. ape2 nak kate2 artis yg cantek ne ?? xbaik taw .. kalu korang jadi artis korang akan dpt perasaan yg sma … asyik nak rendahkn orang je. . x sdar diri .. apa2 pun kak ana jngn layan orang yg penakot dok mengate jer ..

ainin says:

ewah ewah suka dekatt ana rafalli la tu .lagu ni saya suka

me says:

best nyee lagu ni . sye suke ,, sye suke ! tpi, lagu korea lgi best .. hehehe

elaine lim says:

saya suka ana rafali nyayi lagu ni9 tapi saya tak suka farraik 3 nyayi

elaine lim says:

hai semua dah lama tak chat kat sini best lah lagu ana rafail ini

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»