Lirik Sesal Mendua – Klangit

Lirik Sesal Mendua – Klangit 4.30/5 (86.00%) 10 votes

Dulu
Aku pandang diriku
Kekasih yang setia
Tak pernah berdusta

Kini
Aku mulai merasa
Sedap hati mendua
Perlahan ku tinggalkan kamu

Tapi
Semakin jauh
Aku
Semakin aku rindu
Rindukan kamu

Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan sisa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku

Mungkin
Mungkinkah kita bisa
Perbaiki semua
Kembali bersama

Kerna semakin jauh aku
Semakin aku rindu
Rindukan kamu

Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan sisa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku

Benar apa kau ucapkan dulu
Takkan mudah ku lepaskan kamu
Menyesal aku curangi kamu
Aduh aduh Tuhan tolong aku

Filed in Klangit
Posted by 1LirikLagu   @   10 March 2012 13 comments

Tags:

lirik lagu sesal mendua,sesal mendua lirik,lirik sesal mendua klangit band,sesal mendua,lirik sesal mendua,klangit sesal mendua lirik,lagu sesal mendua,lirik sesal,lirik lagu dadali mendua,sesal lirik

13 Comments

Comments

lagu ni best la ,, tapi lagu 6ixth sense lagi best !
hurm ,, korang n korang minat lagu ni x ?
klau minat sila la comment !!

shahira ismail says:

heeee ! sye ske lgu ni . sweet sngt <3 sye ske yg bhagian korus . Whoaaaa ! dh bnyk kli sye ulang lgu ni stiap kli sye dngr lgu kt phone . Mcm org gilakk kan ? Hehe :D

nurshahiraariffin says:

the best song ever and FYI(for your information) I minat sangat penyanyi dia. Diaorang memang terer buat lagu. The best, best, best song ever for me. Kalau ada oarang masuk pertandingan dengan emosional yang mengikut lagu tu, sah-sah JOHAN! All the best tau…..!!!

Yqnq liyqnq says:

Bst juga la lagu nie tpi bst lagi hafiz dn adira.huhu

qhairul sahfwan says:

best pula nie lagunye…best gile si0tttttt

farhana asila says:

lagu nie memang bez saye suke bahagian korus die
Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan sisa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku

nurul atieykah says:

sy pn mnat lgu ni..best glew..

aennFARAH says:

kita suka gila lagu ni coz penah buat macam tu . haha . tp alhamdullilah , sekarang dah setia pada yang satu dah . Klangit Band , korang memang osem aa .terus kan usaha lagi untuk menghasil kan lagu yang yang terbaikk :)

erin echa says:

hai bestnye lagu niey ?

cermin pipit says:

sedap lagu nih…..

Miazara says:

Lagu nie mmg best .. Sesuai ngn c0w0k kt luar sna yg slalu curang kt awek d0rg .. Huhu ^.~

Hana says:

WoW..LgU Ni MmG BeSt AnD TeRbAeK LeR BrO…
MeNyEsAl KlAu X UkE LgU Ni…
MmG BrMkNe SgT WaT Q..^_^

Eypul Eysha says:

hahaaaaaaaaa…
AcO X Kn BuAt BnDe CmM TuHh DkT AwEk AcO…
TpI LgU NiHh MmG BeTs…
AcO SkE DgO LgU NiHhh…

~TeRbAeKkkk~

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»