Lirik Selamat Tinggal – Zizan Raja Lawak & Dina

Lirik Selamat Tinggal – Zizan Raja Lawak & Dina 4.62/5 (92.31%) 26 votes

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Ok dah memang
Bukan mudah untuk ku menerima hakikat
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat
Apa yang ku harapkan
Kasih sayang yang suci murni
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi
Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori
Jangan jangan lepaskan genggamanku ini
Hidupku hanya bermakna jika kau di sini

Mana janji mana erti
Kenapa gembiraku kini menjadi sepi
Musnah segala apa yang ku impikan
Tetapi ku tetap tabah
Kerana Tuhan yang menentukan

Kau tetap pergi apakan daya
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya
Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Tiada ertinya kau tinggalkan aku
Sedangkan teramat ku mengasihi dirimu
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui
Sayang bukalah fikiranmu kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu di sisi
Hanya kau seorang yang pernah aku kasihi

Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa semua ini
Kenapa semua ini
Mengapa semua ini
Jika aku yang kau cinta
Mengapa semua ini

Kenapa semua jadi begini
Kenapa mengapa
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini

Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)

Walau ku pergi sayangku ( usah pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal

P/S : Panjang sangat pula liriknya. Malas la nak ulang balik :P

Filed in Dina , Zizan
Posted by 1LirikLagu   @   20 February 2011 61 comments

Tags:

selamat tinggal zizan lirik,selamat tinggal kawanku lirik,selamat tinggal,lirik lagu selamat tinggal zizan,lirik lagu zizan selamat tinggal,zizan selamat tinggal lirik,Lirik selamat tinggal zizan,lirik lagu zizan,Selamat Tinggal lyrics,selamat tinggal zizan

61 Comments

Comments
liza farahim says:

suka sgt dgr lagu ni…..
best….
gud luck for zizan n dina…:)

linda says:

lagu nie best……..

sod says:

Best gler………. lagu nie

ismail loo says:

bila ku dngar lagu ny….ku tringat sseorang yg telah prgi slame nye….dan aku juga sdih krane aku prnah mnyakiti hti dia…..tnpa dia….aku skrang ksnyian dah hidup x aman….mungkin itu stu pngaran yg tuhan bri kpada ku….

ya allah….
ampun kan lah dose ku…..
aku rse bslah….krane aku….hdup dia terkorban….dlam kmalangan….

fyna beyla says:

sweat gile lagu niy..
bile dngr aqu t,ingt at dye..
tp dye dh jadi milik org laen skrg..
pape pon aqu hnya mmpu mendoakan
kebahgiaan dye..

putri sarah says:

saya suka zizan n dina….:p

DIELLA says:

aku tengok lirik je,aku dah rasa best giler…belom lagi dengar lagu!wa tabik sama zizan n dina.mesti lagu dyeorang best!

NURl says:

best best best best..!!!!
tpi x taw mcm mner nk download..
btw goodLuck 4 zizan n dina!

download at 4shared ok??

mali says:

x yah download print jer

Princess says:

best gila…dengar banyak kali pun tak muak.Good luck for zizan n dina sebab dapat jayakan lagu ni:)

dAuSFiyA says:

CdiH Lur dGr agU nihh…t”nGaT aT duEowg aRwaH kwN
bAek sy…sY d SiNi yg msIh iDop…akN trUskn iDop…
n hnyE mmpu sdEkAhkN aL-fAtihAh…ya ALLah tmpTkn Lur mrEka d tmpt2 owg Yg brimAn…
ampniLah sgAle d0se2 mreke d dunia iNi ktike mrEke msIh iDop…rnGankn Lur sKsaan kE aTs mreKe..

farah lydia says:

ehehehee best juger kan dngar n nyanyi

farah lydia says:

hahahahahahahh aku suker kat seseorang sambil menyanyi astagfiruaalazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…………………………………………………………………..pak wek syr jgn ramps

e_one wan says:

lagu nie memang sjak…..
untuk owng yang kitew cinte……
apew yg pntig lagu nie bes…..

abang zizan lawak lah selamat berjaya semoga buat lawah ye….
best hari ni akhir raja lawah siapa ye menang minta minta r2 yang menang….kak dina semangat ye..

Mohd syahran Yasin says:

best la zizan…..
best la dina….
GUT lUCK
FOR ZIZAN AND DINA………..

nurfazrinah says:

best la lirik ni tpi pnjang sngat

nurul says:

beh gler lg neh

aliyya says:

zizan n dina r der bes..lgu yg plig bes prnh aq dgr…

nurul says:

hdop r lagu neh rase cam dina kapel ngan zizan tol2 lak

iykavanessa says:

lagu terbaekkk! ;)

sarah says:

i love zizan…
your voice pon best..!!
btw,best!best!!

sy pun ska lagu in >_<"

fahmie own's says:

ZIZAN TERBAEK!!!!!!!!!!!!

Mimi says:

huhu…bestnyer lagu ni….syiok

yayang says:

xsgka tul suara zizan mnyanyi sedap gak

muhaimi says:

wahhhhhhh…sedap betul zizan menyanyi lagu ni

siti nurdanisyah bte azmi says:

mmglh sy pun xsgka

elitte says:

zizan?dina?BOLEH JADI

nabila says:

wow best bestnye…. suke dengar zizan raps sedap tu

ha says:

best gileeee lagu ni aku tabit katzizan n dina

ira says:

lagu nieyh mmg menyayat hati + y tukang nyanyi p0wn bwak lagu dgn pnuh emosi..aq dgaq lgu nieyh byk mna skali p0wn confirm hati aq cair mia!!

arecap noty says:

sye suke abang zizan?

liyana amirah amir says:

best nyer lagu nie tapi kite nak zizan nyanyi bukan rep dina buat rep

KitKatZah says:

Sangat menghiburkan…powerla sore kak dina…hiphop zizan pun hebat….terus maju!!!!

safiq says:

mantap giler.balik2 aku dgr lagu ni.x jemu ohh.sbnrny lagu ni mgingatkn ak kpd seseorang……

aishah says:

best betul lagu ini sampai hendak menangis

FienazNarmi Moshimuchuk says:

best btul lagu nie..tg0k vide0 dye sdih btul..tpi mmg best lah…pndai zizan uat rap…TERBAIK!!!…

AINA says:

AQ CKER,,VERY NICE…..

AZIM FAHMI says:

best giler lagu ni….
zizan and dina best…

HIDAYAH says:

LAGU NI MMANG BEST GILERRRRRRRRRRRRRRR

nor syikin says:

suke cgt lagu ny..hehe
luf this song..<3

aina aim says:

wow..mmg menusuk ke kalbu arr lagu ni…smpai nangis aq tgk video dia..hehe..tipu jeeee…n berusaha lagi lah ye zizan raja lwk n dina..moge brjaya..chaiyokk…chaiyokkk!!!!!

HIDAYAH says:

KAK DINA AND ABANG ZIZAN LGU NI BEST SNGT

lagu ni terlampau best sangat la.suara kak dina merdu..abang zizan pula suara yang saya suka….sangat

lagu ni terlampau best sangat la.

Aqilah Ahmad says:

mantaplah lirik lagu ni…
simple but meaningful….
part zizan rap lagi mantap…like this song so much……LoL….

naQiuddin says:

best giler!!!!

kin says:

bro. gua copy lirik nih. best brooo :0

Pisyek says:

thanks~ aku suka zizan rap. LOL~ :P

izhan says:

zizan,aku suke rap lu..=)

azanah zana says:

trsentuh owh aq dgr lagu ny……… zizan&dina……u ar the best….

amier arrazzi says:

memang sedap dina dgn zizan nyanyi ….TERBAIK WOK

Nur tens?0n..97 says:

mantap b3b…
very nice..

David Teoh says:

sedap beb

elaine lim says:

i love this song because it make my cool

elaine lim says:

saya suka dengar lagu ni masa saya tak kawan dengan kaewan saya saya lepaskan geram kat lagu ni i lovu zizan

elaine lim says:

NAMA SAYA NANA SI COMEL SAYA MINAT ZIZAN

elaine lim says:

zizan saya suka awk nyayi lagu ni best sangat saya minat sangat lagu ni thank you sebab cipta lagu yang best ini dan tahniah kepada yang mencipta lagu ni good good tttteeeerrrrbbbbaaaaiiiikkkk

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»