Lirik Satu Impian – Dayana Idola Kecil 2

Lirik Satu Impian – Dayana Idola Kecil 2 4.48/5 (89.57%) 23 votes

Di sini aku mencari
Akhirnya aku temui
Kuntuman asmara berbunga di hati
Kau dan aku berjanji

Dan ternyata sudah apa yang dicipta
Terbalas tanpa ada dusta
Dan terusik hati berserak rasa
Sebalik kilauan mutiara

Inilah erti pengorbanan
Kasih yang ku berikan
Kisah hidup yang masih panjang
Ku cari jalan kesudahan
Satu impian

Dan ternyata sudah apa yang dicipta
Berbalas tanpa ada dusta
Menerusi hati berserak rasa
Sebalik kilauan udara

Inilah erti pengorbanan
Kasih yang ku berikan
Kisah hidup yang masih panjang
Ku cari jalan kesudahan
Satu impian

Filed in Idola Kecil
Posted by 1LirikLagu   @   31 July 2010 24 comments

Tags:

lirik lagu satu impian,lirik lagu satu impian dayana idola kecil 2,lirik lagu impian yang satu,lirik lagu dayana idola kecil 2,dayana idola kecil 2,lirik lagu dayana impian yang satu,lirik satu impian,lirik lagu dayana satu impian,satu impian lirik,lirik lagu satu impian dayana

24 Comments

Comments
najwaSKTSP says:

hai dayana..sy suke lagu awk dan dkt sklh sy pun ramai yg minat awk..

kiera says:

baiklah good luck to you

akma_yaakob says:

sya pown minat awk dayana………

azka says:

wow lagu ni mmang best..saya mnt sgt kat awk dayana..tahniah!sbb mnjadi juara idola kecil 2

meera_jb says:

best giler lgu awk ni dayana….lagu best penyanyi cute..
hehehe..

princess gurlz says:

suara dayana sdap

memang dayana cute dan lawak lagi 222 ala dalam rancangan art apa lupa pulak ok laaa congratulation to dayana good luck i hope you happy everyday…bye….

lily says:

art and craft laaa ni saye nak tanye kenapa ek kalau masa rancangan art and craft 2 kan mesti maulud panggil dayana asyik dayana maulud,maulud dayana…..

lily woi hg comment pa………. harap ja perkataan tu elok tapi x tau lagi muka mcm parai pa…………hihihihihihihihihihih

bestNya lagu nie Tapi x syok pon mcm harap nyanyi ja sedap tapi lirik lagu mcm budak kecik pon

ainisa husna says:

dayana!!!!!!you’re the best…..i like your song………muka awk sama mcm ienaz larh…….comel n sweet n cantik

DAYANA STEADY!!!

syaza says:

cute la dayana….

fatin says:

x cute langsung

murni herfida says:

eh fatin ko jge mlt tu skt ye jngn nk kte kte org mcm tu klu ko kte dayana tu tk cute jdi ko tu cute sngt larh klu ko nk tngk diri ko tu cute ke tk cbe ko crmen diri ko dulu ye (don`t disturb dayana ye ini arahn dari pde mama dayana)

fatin says:

dayana nok mitok nom fon dayana boleeeh dok………….dayana mari la kat kelateeee kalu nok blajar joget mok yong……………..besttttttttttttt gila beeeeeeeeb

murni herfida says:

eh eh fatin ko dh skt kn hati dayana and then ko nk mntk no fon tk prnh aku nmpk org yg mcm ko nie menyamph aku dibuatnye dan dayana tkkn dtg kelntn sbb ko dh skt kn hti die

ain cyunx kamo says:

ceh…fatin jelos 2…dayana u so cute caht aa nan sye tat fb …

liyana says:

sye nk ucp kn tahniah kpade dayana krne dpt lagu bestttt sngt.dan sye nk fienaz jngn lh kecewe fienaz mmg bestt tpi x de rzki nk wat cmne.n kepade semua ahli idola kecil selmt brjaye dlm bidang seni ini………………..

eyza n alin says:

dayana saye nak ucapkan tahniah sebab dayana menang di dalam idola kecil 2 ye tahniah

ceeee…dayana bru 10 taon da pandai nyanyi lagu cam ne erk…ehmm tape2..truskn usaha anda erk..ooo…skunk da pandai erk kpel2..cee ngan azzam ea..tol kew kpel ngan azzam..dgr cite kowg kpel..ehmmm..melepas fienaz..hahahaa..tape la fienaz msti kpel ngan arill k…lgi pon arill ag encem dri azzam..fienaz lak ag lawa dri dayana…..hahaha..

murni herfida says:

eh ko jngn nk ckp sebrgn ye ske ati dayana la nk kapel ngn spe spe je ko jeles ye.eh ko jngn kte dayana tu tk cntk ye jdi ko tu cntk sngt ke ha?dayana ngn fienaz kedue due nye cntk dan azzam ngn aril pun hnsem bkn mcm pkwe ko tk hnsem

fatin says:

sapa cakap saya cemburu ngan dayana sorry ok saya tak cemburu langsung..

murni herfida says:

alahai fatin ko tkkn cntk la klo ko pki mekap pun mke ko ttp burk dayana tu klu pki ape ape je pun die ttp cntk bkn mcm ko

murni herfida says:

hai dayana sye ske lagu awk sore awk pun best juge awk kn penh dtg skolh sye sk2 gmbk wktu hri karnival haritu awk ingt tk sye rndu awk larh klu sye rndu awk msti sye dengr lgu awk k larh bye .i miss you………………………

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»