Lirik Sahabat – Najwa Latif, Syam Kamarul & Sleeq

Lirik Sahabat – Najwa Latif, Syam Kamarul & Sleeq 4.67/5 (93.38%) 145 votes

Kau ada di kala ku suka
Di kala ku duka
Setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada di kala ku perlu
Setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kaulah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidupku

Kaulah yang di situ
Setia menungguku
Kaulah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau ada di kala ku jatuh
Di setiap bangunku
Terus menemaniku tanpa rasa jemu
Kau ada di setiap tawa
Di kala bahagia
Kau menjadi sahabatku selamanya
Kaulah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis hidupku
Kaulah yang di situ
Setia menungguku
Kaulah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku
Tetap bersamamu jika kau perlukan ku
Dan ku tak kaku tak kekok
Kalau sampai buntu kita belok yok
Berjangkit sesama seperti mengusik si melatah
Kau kau jangan kau melampau
Dan kalau siapa mengusik Najwa tolong bagitahu
Aku tapau

Filed in Najwa Latif , Sleeq , Tiada Kategori
Posted by 1LirikLagu   @   28 June 2012 31 comments

Tags:

lirik sahabat najwa latif,sahabat najwa latif lirik,sahabat najwa latif,lirik sahabat,najwa latif sahabat lirik,najwa latif sahabat,lirik lagu sahabat najwa latif,lagu sahabat,lirik najwa latif sahabat,lirik lagu najwa latif sahabat

31 Comments

Comments
fiona la dolce says:

comel najwa latif nie…….

hafieyna fieyna says:

umpp…lagu ni sesuai utk shbat..perhh…!!!

best aR suAra kAk nAjwa..i likE y0u s0ng najwa latiff….

nur aina safiya zuhaimi says:

saye suka la suare kak najwa best la perh!lagu ni memang sesuai nagan kak najwa…

Graham says:

Wow.. stylo gila.. dengan ada asap2 lagi teibrak.. layan.. rasa macam video betul ja.. haha.. Aku ada tag hang untuk satu competition..Ahmad Fikrizaman punya entri terbaru..

nik nuraqilah says:

saya suka lagu ni best sangat memang sesuai dengan suara kak najwa.

hazirah ajime says:

kak najwa tadi rakn2 saya buat prsembhn mjlis prpisahn tahun6.diaorng nyanyi lagu akak..lagu adamu…diaorng tiru pkai selendng mcm akak lagi.kitaorng semua best…jadi akak teruskn usaha akak ye…do your best:)

cty fairus says:

akak najwa mmg the best la..smua lgu yg sye dgr dr cinta muka buku smpi sahabat smua nyer best…cayok akak najwa jgn ptus asa..xsbr la nk lgu bru dr akak najwa…cayok3

nur amirah syahmina alim(nana) says:

kaka nana suka lagu kaka nana mau kaka buat lagu baru namanya petamakali berjumpa

nor shafikah says:

lgu ni best.ssuai untuk semua kalangan

Emylz lisazz says:

I love all your song. love you. :)

carmilla says:

Kak Najwa Latif dah BOYFRIEND ke?

sabrina says:

Kak najwa tak ada lagu baru lagi ke?lagu akak sedap…saya suka dengar.

MARYAM says:

FIRST TIME DENGAR LAGU NI TERINGAT KAT KAWAN YANG DAH PINDAH

hanis macho says:

syoknya lagunie….

akim says:

Wah best baget lagu najwa ini

Fieza says:

Najwa latiff is cute . N0 w0nder 0wg bnyak ska awq . Me lebiu s0 much najwa latiff .

Herman nagbungsu cyngk kamoe says:

waw aq suke sngat dgn lagu nih ..

sarah says:

Najwa punya suara sedap sangat!!!!!!!!!! Ohsem gila ah lagu ni! Najwa terbaik!!!!!!

amirah says:

kak buat lgi lgu lh bau gmpk

auni maisarah says:

kalau boleh setiap saat nak dengar

suzi~! says:

MY favourite song…boleh la share ngan best freind

wardah athirah says:

cute lah kakak najwa latif ni i like u

TERBAIK LAGU SHABAT NI!YAHOOOOOOO!!!

bazuka says:

najwa… sayer dgar lagu sahabat nie… sayer teringat lak kat member2 lamer kat kampung wuuuuaaaaaaaaa…… tapi walau cam ner pun lagu nie terbaik….

AIENa says:

perggg..suare kak najwa best gile!!

arqeel comey says:

best do untuk sahabat….

nina says:

saya suka lagu sahabat yang dinyanyi oleh najwa latif shah kamarul dan sleeq

NISAZMI says:

AKAK NAJWA MEMANG CUTE LAGI LAGI KALO PAKAI TUDUNG SKOLA…..KAN

atikah says:

bessssssssssss saya suka lirik ni sampai saya salin dlm buku

Azrea Emilia says:

Best gile Lagu nie

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»