Lirik RSVP – Maulana AF8

Lirik RSVP – Maulana AF8 4.40/5 (88.00%) 5 votes

Kali pertama ku melihat
Hati sudah rasa terpikat
Bila kau membalas senyuman
Ku berkhayalan

Kita berdua jatuh cinta
Kau milikku dan ku kau punya
Tapi di dalam realiti belum pasti

Chorus
Ku pinta kau répondez s’il vous plaît
Jangan biar ku fikir ku bertepuk sebelah tangan
Ku rayu kau répondez s’il vous plaît
Agar dapat berakhir angan yang mengganggu fikiran

Dah tak mampu berselindung lagi
Cinta yang lahir dalam hati
Aku tahu kau juga mahu tetapi malu

Andainya benar katakanlah
Agar dapat mengorak langkah
Bila ku ketuk pintu hatimu
Izinku masuk

Ulang Chorus

Luahkanlah ku perlu tahu
Luahkanlah isi hatimu
Luahkanlah isi hatimu
Luahkanlah ku perlu tahu
Luahkanlah isi hatimu
Luahkanlah isi hatimu

Ulang Chorus 2X

Luahkanlah ku perlu tahu
Luahkanlah isi hatimu

Filed in AF8
Posted by 1LirikLagu   @   24 May 2010 30 comments

Tags:

lirik rsvp,rsvp lirik,rsvp maulana lirik,lirik lagu rsvp,maulana RSVP lirik,lirik RSVP maulana,lirik lagu maulana,lirik lagu RSVP maulana AF8,lirik lagu maulana af8,lirik lagu maulana rsvp

30 Comments

Comments
ellamirzah says:

luv this song soo much~~

Opah says:

ingt zaman opah masih bergetah dlu..
lgu jazz la paling opah minat..=p

meera says:

oh ye ke opah tema kaseh

farah says:

opah gila hai maulana saya sangat suka lagu awak betul ke awak awal2 dah ada girl friend sebenarnya kami orang brunei bey maulana kita tetap minat awak

nazefaroon says:

i lev thez song and her singer too…..lev u maulana….

ida says:

suare mcm la best sngat….feeling ats pentas s0rng2.pminat2 maulana buta seni….shahir lagi best……..!!!!!!

dynaminx says:

tiap2 owg ad cite rse msing2…
ade peminat shahir kte sore shahir ag best p mayb peminat maulana akan kte, sore shahir 2 bese jew..
xde yg laen nye pown..
cm sore yg da bnyk kt pasaran…
ad sb kenapa kite minat kt sesorg nie..

izzan says:

mmg la suara shahir best….tpi x yah la kutuk maulana n peminat2 dye camtu…

Ajack says:

mane leh ckp gtu,,shahir mnang pon atas undi sms kn,,bkn juri pro,,
selere masing2,,ida cakap sore shahir best,,tp orang len ckp sore maulana best..so,,tk perlulah nk ngutuk2..anugerah tuhan sume tu,,chillz~

easy rhb says:

sedap pe lagu neyhhh… Sape kate xsedap bukan buta seni.. Tuli namenye… ;P cheers~

ainnul says:

Best lagu you maulana.

ainnul says:

lagu maulana memang best.but I x ske die.hehehe.jangan marah ye

sarah says:

boley r…not bad..

ady says:

Unik lagu ni,gabungan bhasa france kn?

1LirikLagu says:

yeah. kinda. tapi perkataan RSVP tu dah lama guna dah. kalau perasan, dalam event dekat Facebook pun ada RSVP. hehehe

from wikipedia :

“Répondez s’il vous plaît”, is a formal French phrase that means “Please Reply.” It is with this meaning that invitation cards and similar documents are often marked with “RSVP”

btw, nama maulana pun listed bawah kategori muzik dekat wikipedia ni –> http://en.wikipedia.org/wiki/RSVP. hahaha

nini says:

xde pon

yeHaa says:

btol2..lame dah pasan RSVP kat fb..

orang y terkecewa*-* says:

best lagu jazz cam ni….best gler…..saper y kater tak best tu…mmg bute seni..tah pape…maulana cecuai versi jazz cam ni.da xpayah nak tkar2 dah..tpi lau nynyi versi rock mgkin leh kot..hehe…best gak sore maulana time last knsert Af tu.maulana nyanyi sket lagu sahir..cecuai jer..best jer…

farah aqilah says:

hai saya lagi sebenarnya saya suka jae joong pelacon sama penaniyi korea maulana saya cuma minat kalau jae joong suka kerana dia sangat handsome kaka saya bernama fatin nabilah nama abang saya azim bapa saya othman ibu saya bernama ah ah lupa pula mmm… nma ibu saya apa aeh nanti lah tanya ibu saya,ibu saya sedang sibuk saya pun sibuk tolong ibu bey dan selamat hari raya semua lah

dynaminx says:

ske sgt2 lagu nie..
d bowink da dgr lagu genre sme jew..
sore maulana nie mmg best gilew lau bwk lgu2 cm nie..

mohawk says:

bro aku ni sebelum ni tak minat sgt nak dengar musik tp bila tgk maulana ni dia bkn saja ada nilai suara tapi ada gaya penghibur. kedudukan kat AF8 tu tak beri impak sgt if u best u can go maulana…Penyanyi seharusnya bkan setakat suara tapi berbakat

nadia says:

nasib baik abang maulana dapat tempat keempat bukan tempat keenam yehhhhhhhhhhhhhhhhhhh raya ni ade cerita lawaknye fantasia raya x sabar nk tgk best lah

anis syafiqah bt m. affindy says:

lagu abang maulana best best belake

farah says:

hai maulana saya sangat suka lagu awak betul ke awak awal2 dah ada girl friend sebenarnya kami orang brunei bey maulana kiita tetap minat awak saya nak ucapkan selamat hari raya kepada negara malasiya dan brunei

naruto says:

terima kasih.
saya wakil rakyat malaysia ucapkan slmat hari raya kebetulan nama saya muhamad syawal .

ejue mutiara says:

aq ske gler na maulana niyh..
lgu dye bestt..

azliza says:

suka lagu2 maulana…
bez,,memang ada bakat…

eiylahanni says:

lagu ni best giler………………………………

Muna says:

peh sedap gileeerr lsore and lagu rsvp ape-ape pon aq akn sokong maulana sampai bile bile……….

Nur Aziela says:

buat yg terbaik dan happy slalu……………

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»