Lirik Putih Putih Melati – ST12

Lirik Putih Putih Melati – ST12 4.48/5 (89.54%) 195 votes

Siapa bilang aku seperti dia
Siapa bilang aku cintai dia
Sesungguhnya aku tak benar-benar cinta
Kerna kau tak seputih melati

Kalau ada hitam pasti ada putih
Jika hatimu kelam tak mungkin bersih
Tak usah kau lanjutkan ‘tuk berbagi kasih
Kerna kau tak seperti melati

Chorus
Putih-putih melati
Merah-merah delima
Siapa yang baik hati
Pasti ku terima

Ulang Chorus 3X

Filed in ST12
Posted by 1LirikLagu   @   20 February 2013 115 comments

Tags:

lirik lagu putih putih melati,putih putih melati lirik,putih putih melati,lirik putih putih melati,lirik lagu putih-putih melati,putih-putih melati lirik,st12 putih putih melati,lirik lagu putih putih melati st12,lirik putih-putih melati,lirik lagu st12 putih putih melati

115 Comments

Comments
ariff dungun says:

saya suka sangat lagu ini

siapa yang nyanyi lagu ini

sebab saya nak jumpa dengan dia

haktui nenek aq says:

aq lhaa 2 yg pnyanyi , mau tndaa tngan khaa mey meet kita , :):):p

zaieyma says:

yeeeeeeeeeeeela org putih jerrrrrrrrrrr st12 nak..kau jgn jealousssssssssssssssssssssssssss.bab ak putih mcm melati.bukan makci melati tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sory okey

ida says:

hahahha , engam lhaa 2 kii aq s0kong koe , hehehheh terbaek lhaa ,

ida says:

lagu best , tpy adeh , yg kurang tmpau pendek bhaa urang mau yg pngang punye bru engam ,.. :):) issss

# hackey by eyda #

hakkktuiii buang dkat laut setjaa ne lagu bab tmpau pndek ne.. pnjang lhaa sikit neiii isssshhh nahhhh ,

tong says:

biarlah pndk asal ada

eyqa says:

sedap gler lgu nin..mmg best r..terbaek!!

syarina says:

memang terbaek punya pun…………………….

Niena Adriana says:

Hmm… im really loke and love this song :D

wepp..,best la lgu ny erk..,i like his voise,,.

ijam says:

putih2 melati alibaba merah2 delima alibaba

amir says:

putih putih melati

merah merah delima

aten toncet says:

i like this song ..so intresting …..

maskulin cinta says:

i setuju sangat!!!!!! harap2 penyanyi lagu terus maju dan sukses dalam bikin lagu lain. so terbaek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i like it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AISHAHIBISCUZ says:

ST12 YOU SO HENSOM!!!!!!!!!!!

tasha says:

hai best juga lagu putih putih melati ni ya ha . kami 25.04.2013 ni kami ada hari bahasa kami menyanyi lagu putih putih melati sebab lagu nya liri dia sikit

saya suka sangat lagu ni semoga korang semua suka gak lagu ni mmg best lagu ni.st12 yang nyanyi tau mmg bestlah lagu ni….HOPE KORANG SUKA JUGAK……

SAFWAN COOL says:

SIOK BANGAT..!!

PUTIH-PUTIH melati
Merah-merah delima
Siapa yang baik hati
Pasti ku terima… <3

:) :) :)

Muhd Alif says:

TERBAIKLAH LAGU PUTIH PUTIH MELATI (y)

heppy says:

aku sangat menyukai lagu ini sampai”mau tdr menyanyikan lagu ini

nabila syafiah says:

saya suka sangat dengar lagu ini :putih putih melati-st12

secret says:

putih putih melati
merah merah delima
masak nasi pon x reti
laki mana nak terima

aaaa..aaaa

Ana says:

Pendek sagat la lagu nieee

nana says:

bestnye lagu nie….

SAADAH says:

SAYA SUKA LAGI PUTIH PUTIH MELATI

fikri says:

sya pun ska lgu ni biar lgu ni pendik tpi ttp sya ska jga dng lgu ni…

Nur Iqa Syafiqah says:

lagu ini mmng best…walamakwe…

asmil says:

anak joget sakan dengar lagu ni… terbaik..

kierana says:

Saya pun minat lagu tu

FaTHin says:

Saya minat lagu :)

Aiennurul says:

Minat tau lagu nie………

Aien riduan says:

Werh korang kna lew mnat lgu nie tau

Aien riduan says:

Werh korang kna lew mnat lgu nie tau?Minat tau best………

Aien riduan says:

Werh korang kna lew mnat lgu nie tau?Minat tau best………I love st12

anis adalia says:

putih2 melati……merah2 delima…. best

umair arif says:

bestsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sedap laguhnya saya hafal lagunya

safa fira says:

best r lgu nym…kn best lau sy bleyh wak lgu gnym…hhuu

Nur Amiera says:

anak2 sya suka sangat gan lagu putih2 melati merah2 delima :)

arelia17 :P says:

putih2 umasri, hitam2 syaneeza.. sapa yang lagi tinggi pastilah eazannie~ oooo…. :)

syafiq says:

pendeknya lagu ni la

syafiq says:

siapa yang menyanyi lagu ni saya nak jumpa dia lajugak…….

hafiz bin halim says:

kat mana nak jumpa dia tu

ericly just'like says:

I like it … jum sapa mau dngar sya nyanyi
add fb ericly like’you
wechat . ericlyyangcomel
skype .. eric_ly751

iffa says:

dari mana awak dapat lagu ni saya pun kena panggil putih.

syafiq says:

lirik lagu putih putih melati

Siapa bilang aku seperti dia
Siapa bilang aku cintai dia
Sesungguhnya aku tak benar-benar cinta
Kerna kau tak seputih melati

Kalau ada hitam pasti ada putih
Jika hatimu kelam tak mungkin bersih
Tak usah kau lanjutkan ‘tuk berbagi kasih
Kerna kau tak seperti melati

Chorus
Putih-putih melati
Merah-merah delima
Siapa yang baik hati
Pasti ku terima

Ulang Chorus 3X

syafiq says:

besnya

joe says:

Salam.. saya ada menjual BEDAK ARAB KOKURYU. Setiap 1set (bedak kompak+span) cuma rm40. Harga semakin rendah jika beli banyak.. sms atau call saya joe 0143256063.

dania says:

memang lagu nie macm meleti

muhammad daniel says:

best gila lagu nie…………..lagu nie memang terbaik aaahhh…..

AMIRUL says:

BEST GILERRRRR……HARAP2 DPT MASUK AJL TAHUN DEPAN????

sejak saya mendengar lagu ini,saya menjadi bijak

siti jariah says:

WONG HENG HOOK AWAK CAKAP LAGU NIE AWAK BOLEH JADI BIJAK

siti jariah says:

lagu putih putih melati memang best sebab ramai orang minat lagu nie dan nak dengar lagu kali……………
BESTNYA LAGU NIE………………
SAMPAI DI SITU SAHAJA SAYA BOLEH CERITAKAN
BYE

siti jariah says:

Lirik Putih Putih Melati – ST12

Siapa bilang aku seperti dia
Siapa bilang aku cintai dia
Sesungguhnya aku tak benar-benar cinta
Kerna kau tak seputih melati

Kalau ada hitam pasti ada putih
Jika hatimu kelam tak mungkin bersih
Tak usah kau lanjutkan ‘tuk berbagi kasih
Kerna kau tak seperti melati

Chorus
Putih-putih melati
Merah-merah delima
Siapa yang baik hati
Pasti ku terima

Ulang Chorus 3X

aiman says:

best betul lagu ini

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»