Lirik Penakut – Yuna

Lirik Penakut – Yuna 4.89/5 (97.78%) 9 votes

Tak semua kau rancang akan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja

Chorus
Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adil tidak adil bagiku
Ini tidak adil
Untuk engkau bertanya jika ku mencintaimu juga
Tidak adil tidak adil baginya

Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah cuba kau ringankan

Ulang Chorus

Kau bukan milikku

Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku

Filed in Yuna
Posted by 1LirikLagu   @   12 May 2010 24 comments

Tags:

penakut lirik,yuna penakut lirik,Lirik penakut,lirik penakut yuna,penakut yuna lirik,lirik yuna penakut,yuna penakut,penakut yuna,lirik lagu penakut,lirik lagu yuna penakut

24 Comments

Comments
beutiful girl says:

you are ther best

zell says:

the be exact, i really like her music but i dont know, this song doesnt really ‘got the beat’.

nalza says:

xlengkap lg lirik nih..tertinggal 2nd verse..

1LirikLagu says:

dah tambah lepas dengar balik yang studio version. tq :)

shafiq says:

yuna rock!!i lurve this song..sape kate xbeat..

dren says:

shouldn’t it be ‘rancang’ instead of ‘rencana’ ?

1LirikLagu says:

yup. changed to rancang. masa tulis lirik ni, takde studio version lagi. dengar based on yuna nyanyi dekat live show. thanks :)

ain says:

best..sye suke..=) luv yuna

nadia says:

I love this song as its so related to myself. I hate to say that “word” as I know its unfair for him and myself. Yuna..you’re the phenomenal.

prince alura says:

waaa..diz song mmg kene ngan kisah aq..btw..yuna da bezz..^^

fiqah says:

good and great

oppahh says:

ya..related wif my story..tq yuna:-P

Joe says:

Saya bukanlah peminat Yuna tapi sekali dengar lagu ni terus jatuh cinta. btw, kalau nak tahu apa maksud disebalik lagu ni, boleh tengok kat http://pakmod.com/?p=246

mimie says:

you are the best….<3….

datin cute says:

ape yg best nye…hampeh..

datin cute says:

dgr lgu ni mcm nk pecah kn aje speaker ni..wat aku rse hangin dgr lagu bangang ni..klu kt radio ade pasang lagu ni..cepat2 aku tukar radio laen….lagu paling hampeh tahun 2011

orang mude says:

ni lagu untuk orang mude2 mungkin datin taste orang lamo2 hehehe

zuan says:

Salam yuna. how are u? lagu u best la…semoga sukses selalu…

faqihah says:

Lirik lagu same mcm ape yg i lalui skrg… :’)

kyra1929 says:

best la kak yuna…..

siti zaleha says:

lagu yuna is da best,bukan mcm lagu kt malaysia,their lyrics are not catchy at all,
#rentak lagu yuna modern,not like wo ai ni pe jadah ntah lagu,x de mksd lgsg!

Nizzah Originalty says:

lagu ni mmg sedih bile aku dengar dan teringat pade die

datin cute konon ??? ! hello yuna tu lagi best dari ko ! hampeh konon ko lagi lah hampeh datin cute sangat ? datin cute eu!!!! aku rasa macam nak muntah bile dengar je macam nama org gile ! len kali jangan nak ngata org ko tu tk glamor nak ngato org asal huh org tua !!!

amirul says:

kak yuna memg best nyanyi..i like your song…<3

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»