Lirik Noktah Cinta – Hafiz AF7

Lirik Noktah Cinta – Hafiz AF7 4.19/5 (83.89%) 36 votes

Ternyata semua bicaraku
Tersimpan di dalam hatiku
Ternyata semua soalanku
Tak pernah kau fikir di fikiran
Mengapa kau masih
Mencari kepastian dalam cinta
Dan di sini masih
Menanti jawapannya

Tuhan tolong nyatakanlah
Padanya tentang cinta
Adakah masih diriku diperlukan
Tuhan tunjukkan padanya
Tentang apa yang ku fikirkan
Adakah cinta ini perlu untuk dirinya

Berbicara tentang cinta kita
Masih tiada noktah penghujungnya
Berbicara tentang perasaan
Simpan saja semua itu

Mengapa kau masih
Mencari kepastian dalam cinta
Dan di sini masih
Menanti jawapannya

Tuhan tolong nyatakanlah
Padanya tentang cinta
Adakah masih diriku diperlukan
Tuhan tunjukkan padanya
Tentang apa yang ku fikirkan
Adakah cinta ini perlu untuk dirinya

Info Tambahan :

  1. Kalau anda suka lagu Noktah Cinta ini, apa kata cuba dengar lagu terbaru Hafiz yang lain bertajuk Awan Nano. Secara peribadi, blog 1LirikLagu mengharapkan lagu Awan Nano ini akan dipilih untuk diputarkan di radio selepas Noktah Cinta. Lagu ciptaan M.Nasir & lirik oleh Buddhi Hekayat
  2. Ada orang cakap video klip Noktah Cinta oleh Hafiz lebih kurang sama jalan ceritanya dengan video klip Nadiku oleh Sabhi Saddi. Tak percaya? Boleh cuba buat perbandingan
Filed in Hafiz
Posted by 1LirikLagu   @   23 January 2010 70 comments

Tags:

lirik lagu noktah cinta hafiz,noktah cinta lirik,lirik lagu noktah cinta,lirik lagu hafiz noktah cinta,noktah cinta,lirik noktah cinta,LIRIK LAGU HAFIZ,hafiz noktah cinta lirik,lirik noktah cinta hafiz AF7,lirik lagu noktah cinta hafiz af7

70 Comments

Comments
nanna says:

yah…….. seronok ye……. lagu ini susah sangat nak carit
sekarang ini baru jumpa :)

atieqah says:

lagu ni mmg best lah……dulu x best sekarang klau dengar baru best………..

budak kulim says:

bes jugak lagu ni. sblm ni x mnt sgt. hehe..

mia says:

lagu nie best sangaaaaaaaaaaaaaaat.

marissa siska says:

wow….lgu nie ja yg sy slalu nyanyi d skolah…hehexx ! <3

AFIQAH says:

wow….lg ini teringat abang faiz dan abang nash.i love you brother….and the abang hafiz af7

AFIQAH says:

wow… tahnia abang hafiz af7 kerana membawa lagu ini sehingah baejaya.I love you abang hafiz af7.

nur nadia says:

lagu abg. hafiz semuanya saya suka. ilove u abg. hafiz

shamie iszuan says:

ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…………………..
pa kata taq owanx tok………….
nak love2 juak………………
ish3…….

ct nurfarahain says:

sye suke sbb same lah mcm awan nano tu…
tpi ade yg serak sikit la…
berusahalah lagi hafiz..

Agnes Cashey says:

sy mmg suka lagu abg Hafiz.Smpai m’nyalin lirik lagu abg pun sy salin utk dinyanyikan klu sy bosan di rmh.He…He…

arif zizan says:

best gilerrrrrrr…

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»