Lirik Inilah Cinta – Akim AF7

Lirik Inilah Cinta – Akim AF7 4.57/5 (91.30%) 23 votes

Terpegun ku melihat kamu
Bergetar hatiku memandang mu
Dan terus datang mencuba
Adakah khayalku menjadi nyata

Oh resah hati gelisah
Ku takut tak diterima
Rupanya kau juga sama
Seperti aku merasa cinta

Chorus
Mungkin inikah yang dinamakan cinta
Hati gembira rasa bila kau kata cinta
Siang yang suram kini menjadi ceria
Hati yang gelisah akhirnya kini menjadi bahagia

Oh resah hati gelisah
Ku takut tak diterima
Rupanya kau juga sama
Seperti aku yang merasakan cinta

Ulang Chorus

Sungguh susahnya aku mendekati mu
Mengambil kesempatan untuk tunjukkan cintaku
Rasa bahagia bila kau menerimaku
Indah semuanya hilang semua resahku
Kita berdua kini menjalin cinta
Inilah cinta kita
Akhirnya kini menjadi bahagia

Inilah cintaku
Inilah sayangku
Inilah cinta

*Updated 28 Mei 2010*
Video klip rasmi untuk lagu ni dah ditukar. Sorry lambat. Hehehe :P Cantik la video klip dia, shoot dekat tempat tuan blog pula tu, Melaka. Hehehe

Filed in Akim
Posted by 1LirikLagu   @   27 January 2010 144 comments

Tags:

inilah cinta akim,lirik lagu inilah cinta akim af7,lirik lagu akim inilah cinta,lirik lagu inilah cinta,akim inilah cinta,lirik lagu inikah cinta akim,Lirik lagu akim,akim inilah cinta lirik,lirik lagu inilah cinta akim,inilah cinta lirik

144 Comments

Comments
anis syafiqah bt m. affindy says:

abang akim .abang akim ni kacaklah saye dari
dulu nak jumpe abang akim tapi saye tak pernah
jumpe abang akim i love you abang akim harap
dapat jumpe abang akim suatu hari nanti kan…

syafiq iqwan bin m. ibrahim says:

abang akim saye nak jadi adek angkat abang akim boleh?
lagu abang akim best dalam seluruh dunia>
saye sayang abang akim sangat2 tau umah abang akim

nur anis syafiqah bt m. affindy says:

abang akim hai tengah buat ape tu puase tak bulan puase ni
kalau tak puase adek anis ripot polis

sha says:

saye tak suke akim macam bagos je macamlah orang minat kat die tu muke dah macaam itik he……….

nurin qistina bt shahrulnizam says:

saye dah jatoh cinte dengan awaklah akim ummah
i love you so

nadia_cute says:

yek2 larh jdy owg nie….
dh la poyo./..\

sharifah nur maisarah says:

btol3…mamat neh memang poyoooooooooo……………

syed ahmad muizzuddin says:

wei x baiklah maki org sedar diri sket eh…………yg awk cakap dia poyooooooooooooooooo tu kenapa?????awk tu tak poyoooooooooooooo????????????????

aryka says:

unklah poyoooooooo….minah tak sedar diri….

Nuur Shahirah says:

asalamualaikum.
saya dari seremban,negeri sembilan.
saya nk minta not lagu dgn lirik lagu akim inilah cinta.
tapi tak jumpe.
harap sesiapa boleh bantu saya.
jika sebarang maklumat.
harap maklumkan pada email saya.
terima kasih.

naruto says:

wah2 pandai awk berpantun saya berkenan lah kat awak ni no saya 017******* saya syawal .

aminatul fathimah bt yusoff says:

salam abg akim sy peminat abg,sy suka tgk abg akim menyanyi dan pelakon,sy nk ucapan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.

aminatul fathimah bt yusoff says:

abg akim datanglah di kuala terengganu sangat indah

sharifah nur maisarah says:

lagu neh x best aner pom…..bese2 jer….hak3….sorry to say lar ek???

naruto says:

wah best ye teringat aku zaman bercinta dulu good luck akim.

nur says:

wah saye sangat minat dengan akim suaranya sedappppp

sasya alya says:

wah hensemnya akim kalau akim jadi abang saya saya akan sentiasa duduk dengan abang akim I LOVE YOY

naruto says:

blh percaya ke he,he,he din x cayo alahai anak omak.

naruto says:

askum semua akim bila nak buat rumah terbuka.

razin rastazuha bt tahir says:

akim …u r so cute…arap u x lupe asal usul…

razin rastazuha bt tahir says:

akim …u r so cute…arap u x lupe asal usul…

razin rastazuha bt tahir says:

akim …u r so cute…arap u x lupe asal usul…

razin rastazuha bt tahir says:

akim …u r so cute…arap u x lupe asal usul…

razin rastazuha bt tahir says:

akim …u r so cute…arap u x lupe asal usul…

razin rastazuha bt tahir says:

akim …u r so cute…arap u x lupe asal usul…

razin rastazuha bt tahir says:

akim …u r so cute…arap u x lupe asal usul…

razin rastazuha bt tahir says:

akim …u r so cute…arap u x lupe asal usul…

naziera says:

lagu-lagu akim sume nyer best-best la..
eira paling suke lagu inilah cinta..
video klip dia pon nmpk sweet je..
lagi-lagi time akim ucap “saya syg awak” kt girl lam video klip 2..
hehe kelakar sgt… hehe..

naziera says:

tok sape2 yg kutuk akim..
ingatlah akim 2 ciptaan tuhan
kalau kowg kutuk dia b’erti kowg kutuk ciptaan tuhan..
sebelum kutuk org lain,cermin diri kita sendiri..
kita sume x perfect..!! sy ckp mcm nie bkn nk tunjuk sy halim or ape tp hanye sekadar m’beri nasihat supaye kowg sume x lupe yg kite sume di cipta oleh tuhan yg same..
PIKIR LA NYER!!!

aryka says:

Terima kasih atas nasihat awk naziera…boleh knl???sye aryka..org islam…sye ske kwn dgn owg yg fhm tentang agama….

Noor hidayu bt che idzham says:

Abng ni kcak la kalau bleh nk jdi adk angkt abng akim la. sye ske sngat abng akim snyum mcm cekgu sye and lgu inilah cinta bes sngat.

athirah says:

lagu ni mmg best sgt wt owg yg sdg bcinta

MARLIESSA says:

Abg akim sy minat sgt ngan lg abg akim ni…best….

aryka says:

klu korang tak ske dkt akim ,x nyahlah maki 2x …I DONT LIKE…..K…BYE…

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»