Lirik Ku Ada Kamu – Adira AF8

Lirik Ku Ada Kamu – Adira AF8 4.00/5 (80.00%) 5 votes

Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman
Dengan penuh sabar memujuk
Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh

Chorus
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan
Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh

Ulang Chorus

Tidak mungkin diri ini mampu hidup tanpa doronganmu

Ulang Chorus

Selagi ku ada kamu

Filed in AF8
Posted by 1LirikLagu   @   24 May 2010 39 comments

Tags:

adira lirik,LIRIK ADIRA,LIRIK LAGU KU ADA KAMU,lirik lagu adira,lirik ku ada kamu,ku Ada Kamu lirik,aku ada kamu lirik,lirik lagu adira ku ada kamu,adira aku ada kamu,adira ku ada kamu lirik

39 Comments

Comments
ade aq kesah says:

WAAAA….COMEY SNGT….

wah comel nya juak video mu adirA

ayra says:

congratulation for u adira.i will support u 4ever….

ayra says:

congratulation for u adira.i will support u 4ever….sedap lagu u…i dh hafal…andai hari esok……

KU ADA KAMU

wancalele says:

salam…syok jga lgu adira ni..kan best kalau adira yang jadi juara…da bukan nasib nak wat cam na kan…bpleh kita berkenalan?????

ainnul says:

best lagu adira
but i x minat die

nurilya aisa says:

adira is a nombor 1
dia memang sesuai dengan shahir

fasha says:

adira comey sangat mcm saya………. kan?

MizzAisyah Taylor says:

perasan deyyy…;)

celestina says:

Adira,I am your biggest fan..harap awak akan berjaya dan alwayz happy..!!!

aryka says:

woi,woi……………………………………………………………………………………..

zeey says:

adira youre stupid,loved to talk to non-living thing,like motorcycle. dia ingat pihak astro nak kasi kat dia lah tu,bodoh betul!

Kris says:

sibuk je langau bodoh ni….menyemak jek ko kt sini

lala says:

hei!!!bahasa ko baik sikit ye..kau la tu yg bodoh betul!!!kalau ko x suka adira x yah nyibuk!!!bikin benci betul!!!

dania says:

betul tu…

damia nia says:

woi zeey! klu ko ckp adira tu bodoh ko menyumpah mak ko sendiri tau..aku ingat lagi ape ustazah aku ckp.. klu ko x suke si adira tu x yah laa ko komen kata sini!

Akubukanpenyibuklaa. says:

Entah….. Menyibuk jer ZEEY niyy….
Ntah ntah dia yg bod** tu….
Ish ish ish……..

Emily says:

adira comey sangat mcm saya………. kan?

adelah says:

hakkk333333…..iyalah tuuu…

Diana says:

soooooooo cute!!keep up the good work!!sye adlah pminat kamu…

baby _love says:

bagussssss lah adira memang mantap

baby _love says:

adira awak memang cantik dan berbakat saya perminat awak muahhhh….

baby _love says:

haiii.. saya peminat awak yang setia

andressia anggil says:

sAyA miNat kAk Adira!!!lagu kAk Adira memang bEst lh….huhu…i like..

tima says:

besttttt lh lagu kak Adira niE huhu…cantik nyE kak Adira……cUtE lagi…

cumil lah kak adira ni!!!

nazrin says:

i love you kak adira

ikhmal says:

spa ktuk adira
aku bnuh!!

aminatul fathimah bt yusoff says:

sy peminat awk adira,awk sy cantik,sy nk ucapan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.

naruto says:

hai kawan2 saya nak ucapkan slmt hari raya jgn lupa puasa 6 hari tau bulan syawal ni ibarat kita berpuasa sepanjang tahun kak adira good luck.

shidara says:

saya xda apa2 nak di cakapkan nie….so….sya nak ucapkan jak lhah ‘mat arie rayae…..smoga pnjg umur n d’murahkn rezeki… BYE-BYE…………..

zakiyah zulkifli says:

ADIRA ANAK SAYA MINAT KAT AWAK SEBAB SETIAP KALI DIA DENGAR LAGU AWAK DIA ASYIK HAFAL LAGU AWAK JEK ? TAPI AWAK MEMANG SESUAI DENGAN SHAHIR PUN I LOVE YOU ADIRA ….

syafika elida says:

ni la lagu yg aq…my faovarite…an xde spe bley klah an dye……..

amyra says:

bez lagu nih..sukeee sgt3 !!

Aisya Ameera says:

Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman
Dengan penuh sabar memujuk
Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
best btl lagu nie..

LINDA NGUI says:

LAGU INI BEST

meer says:

woowwww….

Adhirah says:

lagu yang best gilerrrr adira(ku ada kamu):):D

Peminatwawa&adira.... says:

Good job! Kak Adira…..
Bakalakau Super!
Hahaha…..

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»