Lirik Kisah Yang Terindah – Harris Alif

Lirik Kisah Yang Terindah – Harris Alif 4.85/5 (96.97%) 33 votes

Bila malam ini meminggir
Sepikan hatiku di sini
Teringat waktu yang telah berlalu

Semua cinta yang telah terjadi
Mengisi kisah alur hidupku
Jelas pasti takkan kembali

Cari cerita masa lalu saja
Begitu juga denganmu

Ku akan mengenangmu
Walau dunia akan berakhir
Tak mungkin ku lupa kisah denganmu

Haruskah ku selalu merasakan
Kenangan bersamamu
Jadikan oh kisah yang terindah

Filed in Harris Alif
Posted by 1LirikLagu   @   25 September 2012 10 comments

Tags:

lirik lagu kisah yang terindah,Kisah yang terindah lirik,kisah yang terindah,harris alif,lirik lagu namanya cinta harris alif,harris alif kisah yang terindah lirik,lirik lagu harris alif kisah yang terindah,harris alif kisah yang terindah,lirik kisah yang terindah,lirik lagu harris alif

10 Comments

Comments
elaine lim says:

best betul lh terbaik lh harris ni mat rock

elaine lim says:

knp semua x comment harris kesian harris tau

Ayda farhana says:

I like this song..best gile doh..

Siti Anisha says:

:D
Best lagu !!n harris comell . .

diana... says:

best…nyer..and so sweet….harris alif..:-) :-) :-) :-) :-) :-)

best jugaq lagu nie..whavur..

zulsyaza says:

terbaiek gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

nur haneja says:

best betul lagu nie,orang yang nyanyi lagu nie pun handsome,aku harap harris dapat buat lagu terbaru (jujur aku katakan yang aku jatuh cinta sama harris alif)

Nadia Emylin says:

Best gileer lagu nie…org yg nyanyi pun handsome…harris alif terrrbaaaikkk!!! Saya minat gileer dia harris alif ni

nur haneja says:

jujur aku kata kan aku suka harris alif tu salah tulis yang betul sebenar nya aku sangat minat

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»