Lirik Kenapa – Daus AF8

Lirik Kenapa – Daus AF8 4.18/5 (83.64%) 11 votes

Tubuhku menggeletar
Di hati rasa berdebar
Apabila kau muncul menjelma di depan mata
Aku ketandusan kata kerana lidah rasa kelu
Ku cuba tepis perasaan tapi hati menuntut
Apakah sudah masuk musim cinta

Chorus
Katakan kenapa
Kau buat malamku sukar untuk tidur
Menanti esok tiba ‘tuk berjumpa
Katakan kenapa
Kau buat siangku asyik mengelamun
Kepingin untuk bersama denganmu
Katakan kenapa

Ku jatuh hati padamu
Mataku tidak lekang tak jemu-jemu memandang
Bak kata mereka yang terbaik dari ladang
Memberikan perasaan teruja yang menggoda jiwa
Setabah mana hati akhirnya pasti mengalah
Apakah sudah masuk musim cinta

Ulang Chorus

Ku jatuh hati padamu
Apakah sudah masuk musim cinta

Ulang Chorus

Kepingin ‘tuk bersama denganmu
Katakan kenapa

Filed in AF8
Posted by 1LirikLagu   @   24 May 2010 24 comments

Tags:

lirik kenapa,kenapa lirik,lirik lagu kenapa,daus kenapa lirik,lirik lagu kenapa daus,lirik kenapa daus,kenapa daus,kenapa daus lirik,daus kenapa,lirik lagu daus kenapa

24 Comments

Comments
addr says:

Nice song! I like

kechik says:

Diz video song iz very funny!!i like it very much!!i like DAUS!!

opah says:

bes lgu nie..
cm klkr2 sket..
opah layan..=p

NiShA says:

BEST GILER LAGU DAUS NI. RAMAI KWN SAYA SUKA LAGU DAUS

amirwanhidayat says:

sama la

AIDA LUYLU says:

lagu KEBAHAGIAAN DALAM PERPISAHAN x de kew…

aryka says:

trylah cari kak oi……….

fzssss says:

leh tahan la tapi shahir lagi besttttttttttt

Bastianz says:

ok2 la shahir 2… Daus Lg OMEZING!!!!! tp tak lwn IwanVIP!!! aq ska hehehe

nurilya aisa says:

shahir love adira………..
daus love emma…
diorang nie blh khawing sama2
jngan mrh hi…hi..

zazz layan ! says:

baik k0 kahwin dngan shahir….jngan marah nti kne jual…

zu says:

sdap n sporting daus…

eikhya says:

i like u @i lurve u daus

linda lynn says:

blur gler lagu ni…fuhhhh tp x pa daus cool haha

Tengku Puteri Elina says:

daus cute……………..

baby _love says:

siapa kata DAUS tak mantap
haiii saya ni peminat setia daus

lolipop najwa says:

name daus ni macam name special boyfriend saye lah!!!!!

@MiN@H says:

Daus kamu sangat comel dan lawak anyway loves ur funny song :)

cinta laura says:

best giler..huhuhu………
piece…….
no………..
…………….zzzzzzzzzzzzzz

NUR ANIES says:

LAGU NI BEST SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT

liyana torpedo says:

lagu leh jadi lagu kegilaan org ramai…piece….setiap hari kalo boring asyik dngar lagu nih je…

liyana torpedo says:

like this comment tau…

WHAT EVER LUZE DOBLE LUZE WHAT EVER N EVER FOR EVER GAME OVER says:

WE CUBE KORANG TENGOK CITE CINTA KURA -KURA
ADE MUNCUL GAMBAR MAMATNI N ADE DIMAINKAN LAGU DIE SEKALI

SK SENGGARANG says:

I HATE THIS SONG
I HATE THIS SONG
I HATE THIS SONG
I HATE THIS SONG

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»