Lirik Kalau Cinta – Aliff Aziz & Joanna

Lirik Kalau Cinta – Aliff Aziz & Joanna 4.50/5 (90.00%) 24 votes

Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Sebagai ratu

Seluruh jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu

Verse
Telah ku percayakan
Hati ini padamu
Maka kita tak saling risau
Risau risau risau

Chorus
Kalau cinta jangan kacau
Kalau sayang tak perlu marah
Kalau ikhlas tak minta berbalas
Serahkan cintamu
Pada yang punya cinta

Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Yang aku perlu

Seluruh jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu

Ulang Verse
Ulang Chorus

Kau ku perlu
Kau jiwaku
Kau cintaku
Kau ku rindu
Kaulah ratu

Ulang Chorus 3X

Kaulah ratu
Kau kau cintaku
Kau ku rindu
Kau jiwaku

Filed in Aliff Aziz
Posted by 1LirikLagu   @   16 September 2010 72 comments

Tags:

kalau cinta lirik,lirik kalau cinta,lirik lagu kalau cinta,kalau cinta,kalau cinta lyrics,lirik lagu kalau cinta aliff aziz,Aliff Aziz Kalau Cinta Lirik,lirik kalau cinta aliff aziz,Kalau Cinta Aliff Aziz,Kalau cinta lyric

72 Comments

Comments
Husnina says:

Best!!

najwa says:

alif lagu kalau cinta ni romantik lah saya suka lagu tu

waniey says:

lagu nie memang best

hanz says:

lgu ni aku karok kt green box ngn bf aku…keh3..

amirah says:

lagu mmg merdu didengar.saya amat sukakannya apabila mendengar lagu ini dlm cerita ana lu’lu…..

Aliff angels :) says:

Saya sangat suka lagu ne!!Abang Aliff aziz im your no.1 fan!!! :) oh btw saya ada sorang kawan namanya Abdul Hadif69..dia ni org brunei..mukanya ada mirip sikit dengan muka abang aliff tau :D k tu jer.. and lagu ne best gilerr :)

Aliff angels :) says:

Sebenarnya saya main2 jer theres no people name Abdul Hadif69 exist in the world yg mirip dgn Abg Aliff haha tpi saya betul3 ckp yg lagu ne memang best giler :)

noor lee says:

ioeojiphiobgrfc

Aina Aliff says:

best giler saya sangat minat lagu ni :D :) <3 .

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»