Lirik Kalau Berpacaran – Suhaimi Mior Hassan, Ana Raffali & Altimet

Lirik Kalau Berpacaran – Suhaimi Mior Hassan, Ana Raffali & Altimet 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Kalau berpacaran memang banyak pantang larang
Menjaga susila ibu bapa adik abang
Apabila berdua carilah tempat yang terang
Agar tidak pula mencoba aksi terlarang

Chorus
Boleh pandang-pandang (boleh pandang-pandang)
Jangan pegang-pegang (jangan pegang-pegang)
Duduk renggang-renggang (duduk renggang-renggang)
Bertambah sayang (bertambah sayang)
Biar malu-malu (biar malu-malu)
Biar segan-segan (biar segan-segan)
Kerna malu itu perisai orang beriman

Kalau berpacaran jangan tunggu lama-lama
Kalau dah berkenan jumpalah ayah dan mama
Hantarkan rombongan meminang dengan segera
Kalau terlambat kekasihmu disambar buaya

Ulang Chorus

Yeah kita sambung cerita
Kalau kamu berdua aku yang ketiga
Aku penambah perasa
Akulah pendarab nafsu serakah
Hai teruna bikin perangai selamba
Hati si dara kata tak apa
Berani buat terima padah
Kalau tak sedia ucap syahadah

Ulang Chorus

Boleh pandang-pandang (boleh pandang-pandang)
Jangan pegang-pegang (boleh pegang-pegang)
Duduk renggang-renggang (duduk rapat-rapat)
Bertambah sayang (nanti confirm dapat)
Biar malu-malu (jangan malu-malu)
Biar segan-segan (jangan segan-segan)
Kerna malu itu perisai orang beriman (hahahaha)

Filed in Altimet , Ana Raffali , Suhaimi Mior Hassan
Posted by 1LirikLagu   @   4 October 2010 77 comments

Tags:

lirik kalau berpacaran,Kalau berpacaran lirik,lirik lagu kalau berpacaran,boleh pandang-pandang jangan pegang-pegang,lirik lagu jangan pandang-pandang,Jangan pandang pandang lirik,boleh pandang pandang lirik,lirik jangan pandang-pandang,boleh pandang pandang jangan pegang pegang,lirik lagu jangan pandang pandang

77 Comments

Comments
Nur atikah says:

he elleh lagu cody simpson lagi best korang tahu kalau tak percaya buka youtube……………

Azruel says:

mna da lgu cody simphon best .. lgu 6sense bru sYoOk pOwn ..

Izyan Syasya says:

BOLEH TAK KITA BERKENALAN LAGI DEKAT?SAYA SEBENARNYA ORANG SABAH. . .AWAK PULA?

alya elisha says:

YANG di CIPTA OLEH kak Ana RAffali ,abg SUHAIMI.aBG altimet…

eqahmas says:

lagu nie….bezt sangat

NUR VIDYA says:

BEst SANgat………. !!!!!!!!! <3 :v

ye mmg baek punyer………

ATHILA says:

TERBAEKKK PUNYA….

Izyan Syasya says:

apelah korang smua nie. . .nie lagu khas tuk orang yg sdg brcinta yg malu2 nak kawin dan yg pling bezt lagu ialah lagu aishiteru.MANTAPPPPPPP. . .

amirah says:

wah….merdunya lagu ni… saya amat meminatinya.semoga lagu ini… ALL THE BEST.

ana najihah says:

sye ske lah lagu ni and sye ske nama ana raffali sbb nama dia same dengan nama sye cuma sikit je yg berlainan najihah and raffali he…he…he…

farah says:

KALAU I NAK COUPEL N KORANG YANG HENSEM BOLEH TAPI JANGAN PEGANG PEGANG

farah says:

I PUN SUKA LAGU ANA RAFFALI N NAME DIA SEBAB NAMA DIA SAMA NGAN I IAITU FARAH RAFFALI

marisa says:

tak yah nak gedik laaaaaaaa…….

marisa says:

lagu ana rafali lah yang paling i suka!!!!!

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»