Lirik Janji – Akim

Lirik Janji – Akim 4.52/5 (90.34%) 58 votes

Cubalah kau mengerti
Perasaan hatiku
Ku cinta kamu
Hanya itu aku tahu

Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku

Chorus
Aku akan selalu
Menjaga dan mencintaimu
Aku janji padamu
Takkan menduakanmu

Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku

Ulang Chorus

Aku janji padamu
Akan mencintaimu

Ulang Chorus

Takkan menduakanmu

Kredit lirik :

Filed in Akim
Posted by 1LirikLagu   @   28 May 2010 99 comments

Tags:

akim janji lirik,lirik lagu akim janji,lirik lagu janji akim,janji lirik,janji akim lirik,lirik janji,lirik janji akim,janji akim,lirik lagu janji,lirik akim janji

99 Comments

Comments
Izyan syasya Amat says:

wow very mantap i like i like lagu akim best sangat macam penyanyinya hensem i sangat sangat sangat sukaaaaa lagu akim tu lakonannya kat tv pun best tapiiii bila saya tengok lakonan tu macam buat saya sakit hati betui la hmmm…. best sangat cam azri kat akademi MANTAP……

nuru hana says:

hai lagu mcm nak minta maaf je pada seseorang hmmm……… tapi lagu ini sangat semoga sihat selalu to akim

norhasmira says:

bestla lagu akim nie …………. syok sangat

norhasmira says:

akim ni hensem la .dah la suara pun mantap terbayang pula wajah erul di af 9

irashaf says:

hai akim… lagu akim bestlaaa… dahla muka ensem… x rugi sapa dpt akim…. hehehe…

aliff aiman says:

best lah lagu ni terbaik…….

nor aida says:

wow hbatkan..lgu akim.

neesera fareez says:

best la lagu akim …….

muhamad farhan khalid says:

aq pn tringt kat seseorang kite same la….
ko gn sape…

syerah irah says:

lg ni megigat kan saye kat seseorang……..

best kowt lagu akim ~~~

eyla says:

hai akim lagu akim best sangat2…akim nie ensem la

eyla says:

klau sye dngr lagu akim_janji sye asyik teringat kat seseorang jewp…

mia Adzmeerah says:

wah best sgt2 la .. saya akn tringt kat someone yang pena berjanji pda saya

adira ezka says:

suke sgt2 lgu nie

asmaa alyaa amran says:

cedapnyewwwww lguw akim niey. ska sgt2…….

faqiih fakhri says:

akim saya suka sgt lagu awak coz awak nyanyi sedap sgt mcm nak dngr ari2 je

marlina says:

saya sangat2 suka lagu akim

NAJWA says:

AKIM SUARA AKIM SEDAP LAH BILA AKIM NYANYI LAGU JANJI .SAYA HAFAL TAU LAGU JANJI YANG AKIM NYANYI TU SAYA SUKA SANGAT LAGU TU

IGAT GIK STEADY says:

LGU AWK BEST….SAYE SUKA DENGAR…

aq dax comel says:

lgu nierkk aq skew lh romentik….lgu nierkk khas utk pakwe aq!!!!syg awq….tooo…akim….i love you <3

najwa says:

LAGU AKIM NI BEST SANGAT

najwa says:

akim foto akim hesem sangat

najwa says:

AKIM lagu akim ni romantik sangat

nembiak ari s'wak says:

lurve abg akim very much….go abg akim…..

alissa says:

i like it,,,,it my favourite song….he3

siti aishah says:

lagu ini best la kalau you semua mesti mantop punyele abang akim kalau nak tengok gambar saya taip email siti_aishah1212@yahoo.com
datangla rumah saya dekat perlis taman seri sentua behor gandil hahaha lawak je

anty laki says:

lagu niw bermakna tok seseorang yunk pernah luka an atiy perempuan….

nur zalikha says:

best gilerrr arh lagu nieyh….cair bro….

Danial says:

saya suke giler lagu ni sebab saya minat akim

Danial says:

i like it akim
<3

nasyitah says:

best giler

akim aku suka kamu muka handsem pulah tu…

racqell says:

AKIM THE BEST.CHAYOOO

nur ashifa says:

sdehnya lagu ny…..aq pown tlah melalui smua ny…dy jnji nx kple ngan aq tp aq dpt taw dy minx kple ngan owg len n ska kt owg len…sdehnya aq…

udx tencen says:

best rr lgu nie….TERBAIK….chayok2!!

zahirah najwa says:

best giler lagu akim ni ……………………………………………………………….

FiRmAn says:

lagu akim y janji 2 memang terbaik punyer cayok2x akim…

nurnasreen ismail says:

macam mana nada dia yer………….

haziq says:

terigat PULA kawan baik ku best sangat sampai nagis nmmm semua dah pindah

hazieq says:

teringat kt seseorg..hmm..rsa nk mintak maap kt die je..

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»