Lirik Hey Ladies – Rossa

Lirik Hey Ladies – Rossa 4.78/5 (95.56%) 9 votes

Sudah ku bilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

Sudah ku bilang jangan terlalu cinta
Kalau patah hati siapa mau nolong
Seperti langit dan matahari tak bersatu lagi

Chorus
Hey ladies jangan mau di bilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur
Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati juga rugi waktu
Bila dia merayu mu ingat semua bohong

Memanglah tak semua laki-laki busuk
Namun ladies tetaplah harus waspada
Semogalah kita semua akhirnya
Mendapatkan cinta yang tulus

Sudah ku bilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati juga rugi waktu
Bila dia merayu mu ingat semua bohong

Memanglah tak semua laki-laki busuk
Namun ladies tetaplah harus waspada
Semogalah kita semua akhirnya
Mendapatkan cinta yang tulus

Filed in Rossa
Posted by 1LirikLagu   @   4 June 2010 6 comments

Tags:

lirik lagu hey ladies,lirik lagu hey ladies rossa,lirik hey ladies,lirik lagu rossa hey ladies,Google lagu rossa hey ladies,lirik lagu rosa hancur,lirik lagu rosa ledis,lirik lagu rossa cinta pakai otak,lirik lagu rossa hey ledies,lirik lagu rossa hey ledys

6 Comments

Comments
ellyssa says:

Klau nk tw aq ny peminat sEtia ROSSA tw…

naruto says:

aku pun minat lirik ni .

MIERA says:

aq ske lirik nie…
avery day aq mesti lagu nie…..
pasang tiap minit pun x pew…

korang peminat setia tapi saya peminat nombor 1 rossa……………..i like you rossa suara you memang sedap and merdu…………rossa tetap cantik selalu……saya harap kita ada peluang lagi jumpa di jakarta ya rossa………

salwa_misran says:

lagu ini berkaitan tentang seorang wanita yang ingin mempertahankan
hak asasi wanita…good,good,good…

saya suka semua lagu rossa kalau nak tau tau terutamanya ku menunggu

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»