Lirik Halimunan – Nabil

Lirik Halimunan – Nabil
5 (100%) 1 vote

Oh apa harus aku lakukan

Bayangkan ku kau di sampingku
Di setiap saat setiap waktu
Dalam imaginasiku yang kau jadi milikku
Tapi hadirku kau tak pasti
Kehadiranmu bila ku sudi (line ni tak pasti)
Apakah aku cuma

Chorus
Oh apa harus aku lakukan
Untuk aku menyatakan
Apa yang aku rasakan
Cuma satu permintaan
Bukannya satu paksaan
Berikan aku jawapan
Kau anggapku halimunan

Halimunan halimunan halimunan
Halimunan halimunan halimunan
Kau anggapku halimunan

Halimunan halimunan halimunan
Halimunan halimunan halimunan
Kau anggapku halimunan

Sedarkah aku ada di depanmu
Katakan padaku apa mahu mu
Jelaskan padaku kekurangan ku
Kerna kau tahu aku memang terbaik untukmu

Ulang Chorus

Halimunan halimunan halimunan
Halimunan halimunan halimunan
Kau anggapku halimunan

Halimunan halimunan halimunan
Halimunan halimunan halimunan
Kau anggapku halimunan

(ada lagi dekat sini, tapi xdapat dengar yang studio version)

Ulang Chorus

Kalau dah ada lagu ni yang studio full version, lirik ini akan di review balik. As for now, ini je yang tercapai akalku. Hehehe. Kalau korang tahu apa sebenarnya dekat line yang ada blank & tak pasti tu, let me know through commenting this post okay? Thanks!