Lirik Di Saat Aku Mencintaimu – Dadali

Lirik Di Saat Aku Mencintaimu – Dadali 4.36/5 (87.23%) 260 votes

Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Filed in Dadali
Posted by 1LirikLagu   @   5 November 2010 415 comments

Tags:

lirik lagu disaat aku mencintaimu,disaat aku mencintaimu lirik,lirik lagu dadali disaat aku mencintaimu,lirik lagu di saat aku mencintaimu,lirik lagu dadali,dadali disaat aku mencintaimu lirik,di saat aku mencintaimu lirik,lirik disaat aku mencintaimu,lirik lagu disaat aku mencintaimu dadali,lirik dadali disaat aku mencintaimu

415 Comments

Comments
husna says:

best lagu ni…..

arequoex farrah says:

BESTTT GILERR LGUU NIEE…!!!!

nur aisyah says:

best la lgu niey. . . ^_^

.........:) says:

deee best gila lagu ni cam nak nagis lak :)

Aimi nazihah says:

best la lgu ni…suke….<3

fara says:

lagu ni mmg best sngat2…lagu ni mnjadi lagu kesukaan bg kengkwn aq..

adhie says:

top bgt

hafiszi says:

lagu ni mmng MENYENTUH PERASAAN

princess anggun says:

lagu ni sedih tapi best maksud lagu ni mcm mana contoh hati kita dah tertutup untuk semua org

siti sofiah says:

slm

izzah says:

bez r lgu niy,..

natra says:

mmang bes pownn lgu niey

afidatul says:

sye ni ske kat seseorang…. tp kalo saye dgr je lgu ni mesti eringat kat dia

fariq iskandar says:

best kot

izzah says:

bez k0t??mmg bez p0wn ape la kaw nih

Harisson MArk says:

bezzz giler………lagu nie :)

ajlaa says:

cool

nAd says:

i like it,mmg bez a..

eika says:

sukesukesuke

nurul maisarah says:

saya dari kecil saya suka lagu ni…LAGU DIA BEST
ERM…MEMANG BEST…

hasya says:

i lile is song

hasya says:

i like is song

eika says:

i too like this song

aishah tahir says:

saya suka sangat lagu ni.

fazsya says:

like lagu nie.. menyentuh hati…

stephaniey gurlz says:

hurmmmm…q ska lgu tox coz q bnyk pengalaman….n mn q dngr lgu tox…nang FELLING hbs……

adatul aidatiqah says:

best giler lagu ni
………………….
menyentuh perasaan
lagu ni mcm nak beritahu perasaan kita seseorang
yg kita suka………………………..aq suka giler lagu ini

adik says:

best nyer lagu nie,,,lirik nyer p0n best….

shyafiqa says:

lagu ni memang best sangat

anang says:

sukaaaa bngggtttttt

aq dax comel says:

i love this sing…sdp tol suara die nyanyi….amirul anuar i love you….

Emy maliza says:

best banged lagu ny,,,,emi mo nangis dgar lagu nih,,,macam apa skrang yg lagi emi rasakan…ungkapan hatiQ….mmmmm….
Buat dia yg q cintai,,,,

ZIEMY95 says:

best giler2 ur lagu ny….!!!!!
kisah dlm lagu ny sme mcm kisah idop aq…..
bile dgr lagu ny, aq mesti nangis ur…..=(

Raihana Athilah says:

syok gila lagu nieeeeeee.BEST

muhd hafiz says:

raihana nak couple(kapel/mempunyai hubungan)boleh tak

nur syuhadah says:

sya sngat suka lgu ini kerna lgu ini sngat menyedhkan sya.sya rsa ingin menangis mendegar lgu ini.

farah says:

bestnye..lagu nie jwa….tpi lgu ni sedih skit sebab dia tk dpt brsama dgn gewe dia tu..dia cinta sparuh mati ko gewe dia..cinta sejati kan???mana bleh trpisah..klu lah ada di dnia yg nyata nie kan best..huhu..

best gila…………………

faiq says:

best giler lagu nie…

fadreen says:

I LIKE THIS SONG ….

BEAUTIFUL MARSHANDA says:

aku rasa lagu ini bisah mengingati aku bersama pacarnya aku….i fell this music so nice n kalo kamu mauk coba lagu ini sambil mauk berangn ama pacarnya kamu ia itu ngak menjadi masalah lo….
so,kalian mauk tau ngak yang aku udah punya pacar yang baik ati n kack bangt….sama cocok dengan aku lo…tapi yng jelas aku buknnya plkn sejuta cinta marshanda yaaa…..

i love you forever says:

apabila aq dgr lgu ni aq sgt sedih krn aq bru je putus cinta krn BF aq itu dh ada perempuan lain dan aq pun sdh ada lelaki lain…………tpi knp aq melihat dia ada hubungan kt fb dia,dia buat ada hubungan dgn perempuan lain….tpi knp aq hrs mrh dan cemburu adakah aq msh cinta kan dia……..i love u awk………apabila aq dgr lgu ni aq sgt sdh dan aq ingat kt dia lgi………i miss u………..<3

love him very much says:

lagu torx ada knk mengena arn idup aq..,,

eicha says:

lagi torx ada knk mengena arn idup aq..,,(eicha purl)fb

shamie iszuan says:

ow….bnakh??
mun bnar…..
mbak sbar jak lah k…………….

alahai aneez says:

teringt kt pkwe lma….:(

alahai aneez says:

dgr lgu ni ingt kt dye je….
x de ingt org lin,
klu gmpa bumi pun x sdr…

atenn says:

lagu ni memg menyentuh perasaan..banyak kali dgr pun xpe….tp……………membuatkan aku teringat kt kekasih lme…;(

dya dealove says:

bestnyer lagu nie…

NurinCools says:

lagu nie mmg best sngt,,,sy ske3x

Best betul lh lgu neyy.shela betul2 suka kn lgu neyy.n shela kn msh dlm thn 6C,n shela ada boyfren.boyfren shela tu sgt handsome,klu dia tak dtg k skulah,dlm hati shela,shela menyanyi lgu neyy.korang nak tau knp shela nyanyikn lgu neyy?cause lgu neyy bleh menyembuh rindu shela kepada Azim Syafi’i dan shela bleh fokus kepada pelajaran.dan shela betul2 syg kn Azim Syafi’i.I LOVE U SO MUCH N I MISS U SO SO SO SO SO SO MUCH,AZIM SYAFI’I:)

Annalyne anne says:

Sya bru ja d tglkan ole bf ku..dlm kdaan yg sgt teruk..lagu ne btl2 mynth p’saanku..

wanie says:

Lagu ni TERBAIK!!!! =)

shamie iszuan says:

urmmmmm……………..
jiwang lagu tok ow……….
sdih dbuat nya……
mennggis aq…………..hehehehehehehehehehehe

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»