Lirik Dan Bila Esok – Sofaz

Lirik Dan Bila Esok – Sofaz 4.19/5 (83.85%) 26 votes

Di dalam hati selalu tersimpan
Rasa yang takkan pernah bisa ku ungkapkan
Kau diam tanpa kata
Saatku ungkap semua rasa

Di saat ku ingin dekat denganmu
Kau semakin jauh meninggalkanku
Dan kau diam tanpa kata
Saatku ucap semua rasa

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatimu
Tuk cinta yang pernah kita miliki
Tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
Tuk bisa menjagai hati ini
Tuk selama-lamanya

Mungkinkah esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatiku
Untuk cinta yang pernah engkau miliki
Untuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatimu
Untuk cinta yang pernah kita miliki
Tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
Untuk bisa menjagai hati ini
Tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatimu
Untuk cinta yang pernah kita miliki ‘tuk selama-lamanya

Filed in Sofaz
Posted by 1LirikLagu   @   12 June 2010 41 comments

Tags:

dan bila esok lirik,lirik lagu dan bila esok,lirik dan bila esok,dan bila esok,sofaz dan bila esok lirik,lirik lagu sofaz dan bila esok,lirik lagu dan bila esok sofaz,lirik lagu sofaz,sofaz dan bila esok,lirik sofaz dan bila esok

41 Comments

Comments
najwa says:

lagu ni memang best ….

kim jing shuyk says:

memang lah best……tapi lagu yang satu lagi ni pun
best gak. tajuk lagu ni sesuatu yang berbeza

uu says:

really meningful to me…

ieka says:

besh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

atyn says:

lagu ny meningat aku kat sesowg..sedihnye…….

Nasir says:

Lagu ni mmg bes lh,lagu ni m’buat kn aku sdih lh..

Aien says:

Yup…same like me….;(((((

Mila Natasya says:

wah!!best giler

fiefy natasya says:

ye lah mila best gilerrrrrrrrrrrrrrrrr kan mila name kite same laaaaaaaaaaaaa

fiefy natasya says:

mila balas la dah ofline

syie says:

rindu kat die….

ArMZAR says:

BEST ARH LGU NIE,MEANINGFULLL ANDD A SAD SONG……

wanie_ryshi says:

sempoiiiii…..
best siut lagu nie…..

aMoi gurlz says:

gempak arr!!

secret admire... says:

bestnyer…

nadzirah says:

good job.move to more best

awek cun says:

best lagu ni tpi sedih.

tak sedih pun best nye kalau raqib & lena nyanyi di af9

fiefy natasya says:

siape nampak af9 yang hari sabtu tu dah ofline ke

fiefy natasya says:

what ever we what ofline ni ish malas lah bagus ofline
move you body up

SHUHADA says:

best gilerrrrrrrr………..

eyka says:

salam semua…bez la lgu ni smnjak da slot akasia nora elena…mmg mampu megusik jiwa…

fatin says:

tak tahu nak cakap apa…..tp smmgnya lagu ni tak pernah memboringkan sp2 yang mndgr….syok habis…;)

princess qasrina DUNGUN says:

lagu ni sangat besttttttttt!!!!!!!!!bila dengar je lagu ni,pasti teringatkan seseorang.apa-apa pun, lagu ni best!!!!!!!!!!

zulaikha says:

lagu ni mengingat kan kepada SESEORANG

affiey says:

lagu nie mmg TERBAEK!!!!!!!!

aliff says:

mmg best la lagu ni LAGI BEST OOO….

AnderSeph says:

lagu nie…mmg best…sejuk ati dgrrrr……

sapik says:

teringat iksah aku ngn si dia…….sedihnye…

fanda says:

btul” bezzzzzzzzzzzt…….

alyanas says:

emm…betul3x………………………….I LIKE IT

jamieliaadriana hanim says:

yup.. this song remember me for some one….

Mhd KaSmir says:

bezzzzztttttttt…….,………,………LIKE

4n?z luv 4ll says:

lgu ni3 m3mng ar bez..
n lgu ni3 uwt kt3
t’igt at cecowg…huhu..

leayana says:

lagu nie best,,janjiku pom best jgk..
buah aty aq hadiahkn lgu nie khas untk aq huhuhu..
thanks my mr.arjuna..

Raoel Doelahasori says:

i am Raoel doelahasori from Surinam and i really love this song

dan bila esok kita kan bertemu kembali masih ka ada ruang di dalam hatimu… untuk cinta yg kita perna miliki tuk selama lama nya…. sedihnyyaaaaaaaaaaa

nazelna says:

best lgu ni,,tpi bla dengar lgu ni rsa sediiiiiihhhhhh sangat,,

raymond says:

best ni lgu bkin sya menanggis……………

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»