Lirik Carta Hati – Najwa Latif

Lirik Carta Hati – Najwa Latif 4.53/5 (90.59%) 51 votes

Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Aku mulai resah
Hatiku jadi kebah
Melihat dirimu aku rebah
Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati

Lalu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia
Sehidup semati kita
Menjanjikan bahagia
Untuk kita berdua selamanya

Jangan engkau jangan pergi
Jangan tinggalku sendiri
Jangan tinggalkan carta hati

Kau janjikan bahagia
Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di carta hati kita

Lalu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia
Sehidup semati kita
Menjanjikan bahagia
Untuk kita berdua selama-lamanya

Filed in Najwa Latif
Posted by 1LirikLagu   @   24 November 2011 71 comments

Tags:

carta hati,Lirik lagu Najwa Latif,najwa latif carta hati,carta hati lirik,lirik carta hati,lirik lagu carta hati,lirik carta hati najwa,najwa latif carta hati lirik,carta hati najwa latif,najwa latif lirik

71 Comments

Comments
maisarah says:

good girlz ah

maisarah says:

very nicez soongzzzzzzzzz!!>>>__>+”?;.

rapunzellahcleopetralella says:

jiwang siut.///////////ll;,’

rapunzellahcleopetralella says:

lagu comei2 belako!

ain noor says:

very best song!good luck!

wow.. Memaciks suaranya….. Lwaaaa

maizzatul says:

sngat hebat

nureen says:

bes lagu dia

nureen adriana says:

very nice

terbaikkkkkkkkkkkkk najwa latif kak najwa jangan lupa call saya tau nombor telefon saya ialah 01126019288

Nurman syafiee says:

Kak najwa inilah ayat paling power dari saya i love you kak najwa.

Adzli Nurnatasha bt. Zulkaple says:

hebatla youtube mcm2 lagu ade

nur lia iha says:

terbaek a lagu ni
:-)

nurulhuda bt jailani says:

best giler laa lagu ni kita rasa macam nak kak najwa add kitalah

fikri says:

sya rsa sngat ska lgu kak najwa ni mmg trbaik lha…sogood….

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»