Lirik Bila Cinta – Filianti Vlee (OST Lagenda Budak Setan)

Lirik Bila Cinta – Filianti Vlee (OST Lagenda Budak Setan) 4.55/5 (90.97%) 31 votes

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Di tinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Dan ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkan ku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Dalam harapan

Filed in Tiada Kategori
Posted by 1LirikLagu   @   15 May 2010 102 comments

Tags:

Tags:

bila cinta lirik,lirik bila cinta,lirik lagu bila cinta,bila cinta lyric,lirik lagu lagenda budak setan,Lirik Lagu Bila CInta OST Lagenda Budak Setan,bila cinta chord,Lirik bila cinta lagenda budak setan,lagenda budak setan lirik,lirik lagenda budak setan

102 Comments

Comments
ainin_s0fey says:

ouh..ish!mne dew la..akk sje je nk knl2 ngn bkl family metue akk..hehe
x dew la..akk guwau2 jew..akk cntek?mne dew la..nnti akk comment pic adek ye?hihi
=)

intan says:

hai bley brkenalan?

aliatul huda says:

Hai,dah tidur ke belum?

qiella_r0saz194 says:

haha..btol la akk ni cntek..
ok.thanks ye coz nk comment pic adek..
x cntek pon pic sye..
nk tnye cket le x akk?
cket jew..x bnyk pon..hehe
;)

ryzal says:

cantek mmg cantek…..huhuhhuhuh

aisyah says:

mmg cantik

ainin_s0fey says:

ye latu..ntah2 pic die cun glew..hehe
tnye?tnye jew la..
=)

qiella_r0saz194 says:

b0le x klu sye nk jdi adek angkt akk?klu x b0le x pew c0z sye phm akk msti malu nnti adew adek angkt h0d0h..
=(

EMYLIA sye ske la lgu niey..bla sye dgr jerw lgu niey msti tringatkn my bf iaitu syukur tp sye dh pts dh ngan syukur tu tp sye sdh sbb sye msh sygkn dye..tp apepun sye ske la lgu niey sgt!!! SHAFIKA saye suka le lagu niey bla sye dngr je lagu niey sye will ingatkan seseorang yg dye x de kat sini n dye ada kat kandang lembu( KUALA LUMPUR)KMI DRI KEDAH.

EVA "N" EYKA says:

EMYLIA saye suka sngt lagu niey…ble saye dngr jrw lagu niey saye msti tryngatkn seseorng iaitu my bf yg bernama SYUKUR tapi saye dh x couple ngan dye.Tapi saye sdih sbb saye msh sayangkan dye…tapi apepun saye mmng suke sngt lagu niey…. EYKA lagu niey best………………

secret!!! says:

nice s0ng!!!!!
i like s0 much…..
kdang2 cedey gak dengar lgu nie…..

adyta ye says:

best lagu ni

rozie says:

lagu bila cinta ni mengingatkan aku tentang cinta aku yg silam……lirik lagu tu, memang kene sgt ar mase aku ditiggalkan…sedih sgt…………..

yana says:

lagu ni menusuk kalbu…lg2 layan kalau tgh sedih..adesss

Asma Afifah Hasan says:

lgu neh mmg tgkp felling abez larrr….
mmg bezzz….
cdey,terharu pon da gak….

nabila says:

orang tua pernah berkata when we in love we have to love pepatah pernah berkata bila hati sudah melekat taik kucing pun rasa coklat pandai tak hahaha……………………:) :( :P

CIK ELLYNNNN says:

lagu ni macan ada kene mengena nan kite jew… perli kew??hak3…papewpown lirik lagu ni cam kesah saya nan bf saya dulu…tapi…tu seme kenangan…masing-masing harus teruskan hidup..bialah menjadi kenangan yang terindah antara kami..dan tidak bisa dilupakan…pengalamn mengajar erti kehidupan..alhamdullilah

daq eppy says:

pehhh…………….,sdih lgu niey…………….

siti says:

lagu ny tlalu byk kngn di sbliknya..
sdey sgt…

aisyah says:

aha btoi 2….

nurul says:

lgu ni syok!!

Mia says:

Lagu ini paling syok!!! mia rasa nak jumpa Filianti Vlee la nak tanya apa rahsia dia ye? suara dia sungguh perlahan mia dah kuatkan sampai habis dah suara radio ini tau!jom sama2 kita tanya!

Michay says:

syoknyeeeee!!!!!!

aensyam says:

LOV U “BB” ;(((

aline says:

merdu betul suara penyanyi lagu nie…

sha says:

cdey r lgu ny…tingat at someone

Leen says:

bleh menitis air mata bila dengar lagu nie………..

juliza azian says:

sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

putri says:

KNP ERK?????????????????????

aisyah says:

aha sedih lagu nie…
menusuk d kalbu

love cma cimeng says:

hye…..:)

aisyah says:

hye

putri says:

best gle lagu niii,x sabar ak nyanyi kat sekolah………i hope i will be the winner 4 BINTANG KECIL ……….BYE………

aisyah says:

best gilak lagu nie…
saya suka sgat…..

dayang zulaikha natasya says:

best lah?

Noura Hijau says:

Nice song .I like this song .rsa sdih di hati aq.

puteri quratul shasha ain adauwiyah says:

this is a lovely song yng mbuatkn saya teringat kat pakwe aq putera shah amad hendri izzudin waktu darjah 5 tpi kita orng dh couple balik skrang saya darjah 6 must study 4 UPSR

akytanindiey says:

WEY CITE NIH syok r….. biso mengugat an ati lorh….

dayana aimi says:

tak best sangat lagu ni

zurkarnain asri says:

agree kot!!!

miss whatever says:

sedih la gak lagu ni…..
lol:)

adea says:

hebat lgu ne…like^^

anirrie says:

best sangat lagu ini

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»