Lirik Berdua Bersatu – Forteen

Lirik Berdua Bersatu – Forteen 4.60/5 (92.00%) 15 votes

Kenapa cinta kita
Selalu saja diduga
Bagai ada tak merestu
Kita berdua bersatu

Atau mungkin kau dan aku
Ditakdir untuk berpisah
Walaupun melawan arus
Kita berdua bersatu

Seringkali ku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapi ku tidak mahu
Cinta selain darimu

Chorus
Jika denganmu salah
Ku tak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah ku tercalar
Walau dilanda badai
Ku sanggup kerna ku mahu
Kita berdua bersatu
Jika denganmu kabur
Ku tak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Ku sanggup kerna ku mahu
Kita berdua bersatu

Seringkali ku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapi ku tidak mahu
Cinta selain darimu

Ulang Chorus

P/S : Macam ada satu lagu dalam drama Korea ni, kan? Siapa perasan?

Filed in Forteen
Posted by 1LirikLagu   @   17 August 2011 11 comments

Tags:

lirik lagu berdua bersatu,berdua bersatu lirik,lirik berdua bersatu,lirik lagu kita forteen,lirik lagu berdua bersatu by fourteen,berdua bersatu,fourteen berdua bersatu lirik,lirik berdua bersatu forteen,lirik lagu fourteen berdua bersatu,lirik lagu berdua bersatu fourteen

11 Comments

Comments
Halawatul Iman says:

I like this song……….

Shiha says:

Best :-))

anis says:

terbaek!!!

@w#x c^n says:

b3z gak lgu n3?…

#$%& says:

x ske lagu ni…. sbb sore artis die x sedap langsung camane tah bole jd artis.. onestly from my heart. tah pape

Aminah a.k.a Ina says:

lagu nie mmng best dan terbaik…

tokwan says:

Aku bukan ahli atau pakar bahasa, tapi bila aku dengar & hayati lirik lagu BERDUA BERSATU (Kumpulan FORTEEN) ni,aku rasa tak selesa & tak setuju lah… Mungkin penulis lirik ini cuba memberi kiasan menggambarkan “betapa dalamnya & bersungguhnya perasaan” si A kepada si B, tapi takkanlah sampai…

1. Jika denganmu SALAH, Ku TAK MAHU YANG BENAR
2. Jika denganmu kabur, Ku tak mahu yang jelas
3. Jika denganmu hanyut, Biarlah aku lemas

Keterlaluan lah…

Emily says:

Biar lah lagu ni best… Hayati pun okay!!!! Kalau kau nak komen tak sedap,pergi cakap dengan penulis dia yang tak best lagu ni. Apalah kau ni. Cakap tak serupa bikin!!!!!!!!!

Adam says:

Betul tu… Aku setuju girlfriend Aku… Memang betul pun apa yang dia cakap

Adam says:

Aku memang setuju dengan girlfriend Aku,Emily!!!!!!!!!!

nur aina huda says:

kalau xsuka lagu ni…pegi main jauh2…xpayah dengar.

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»