Lirik Bawa Kau Pergi – Akim

Lirik Bawa Kau Pergi – Akim 4.00/5 (80.00%) 2 votes

Kini ku kenal hatiku
Dan kini ku tahu apa sebenarnya
Kemahuanku selalu
Di depan mata tak hilang ke mana

Percayalah naluri berkata
Jangan ku diragu lagi
Terimalah segala seadanya
Agar tiada rugi lagi

Chorus
Akan ku bawa kau pergi
Ke destinasi seindah pelangi
Akan ku bawa kau pergi
Bukan sementara tapi selamanya

Hilang segala celaru
Berganti pasti dan menjadi aku
Percayalah naluri berkata
Jangan ku diragu lagi

Terimalah segalanya seadanya
Agar tiada rugi lagi

Ulang Chorus 2X

Kini ku kenal hatiku

Filed in Akim
Posted by 1LirikLagu   @   7 December 2010 26 comments

Tags:

lirik lagu bawa kau pergi,lirik lagu bawa aku pergi,lirik lagu bawaku pergi,lirik lagu akim bawa kau pergi,akim bawa kau pergi lirik,lirik lagu bawa kau pergi akim,akim bawa kau pergi,bawa kau pergi lirik,lirik lagu bawa ku pergi,lirik lagu akan ku bawa kau pergi

26 Comments

Comments
epul ! says:

bestt !
tp cam anuar zain style pulookk !

are says:

best sangat lagu nie…melodi dan liriknyer sgt simple but stylo!
akim mmg berbakat besar dalam mencipta lirik dan mengubah lagu!!!
tahniah akim!

peminat akim says:

best gilerr lagu nie… unik sgt………..
sgt best lagu

ain aini says:

best giler laaa
lagu yg akim nyanyi nie
kalo boleh download kn x perkkk
heheh

ain aini says:

lagi pon I gner e-book
mmng x laaa

peminat setia akim- ayu says:

sgt unik lagu nie.. akim memang berbakat cipta lagu.. suara akim pun merdu… dan… akan ku bawa kau pergi akim..
semoga akim sucess lg… im yours.. akim

peminat akim-aisyah says:

sgt unik lagu ni lain dari yg lain.akim ni pandai mencipta lagu bagus ada pencipta lirik lagu yg pandai memilih lirik dan lagu.selain itu akim juga masih muda dan mempunyai bakat yang besar. semoga akim sucess selalu dan semoga maju jaya dalam industri muzik&menjadi pelakon yg hebat di kaca tv ^_^ IM YOURS.

aliyya says:

bes gler lgu ney..naper semer lagu akim bes2??

secret admirer akim~ayukiss~ says:

sesuai dgn akim…romantik sangat….dh berbulan dh cri lrk lgu ni…. sya akn sentiasa jdi pminat akim n0.1….k byee…

adeq akim says:

sdap la abg long nyanyi.I <3<3 YOU ABG AKIM

adeq akim says:

ABG ADEQ NK NO FON BLEH X ???

ari says:

best giler lagu nie….dah lame aku cari bawu jumpe harie nie….emm suare akim mmg merdu gilerrrrrrr……
@_@….

ieqa says:

lagu niey mmg best sgt….
cyer mmg ske agu niey….
dgr banyak kali pown x papew………

aiman farhan says:

I like AKIM

alyah says:

HAHA ! samEEE …. sy ske akim .

aman says:

ini lagu paling aku suke

dengar sampai malam pun tak pe

sebab lagu dia memang best gila

-best-

ayudec says:

aq ingt sore anuar zain..p upe2nya akim….best gler lagu niy…

im yours says:

lagu nie mmg best saya amat sukakan lagu nie simple je lirik lagu nie semoga akim membuat lagu yg lagi best good luck ^ ^

peminat akim im yours says:

abang akim mmg blh pergi jauh abg pandai buat lagu sendiri dan semoga sihat selalu all the best n good luck ^ ^

Asrie says:

Mmg bezzz lgu abg akim nie..cya ska arh bang akim..always akim…4ever akim


Sent on a phone using T9space.com

ira yanie says:

akim sye harap awk akn cipta byk lagu lagi….and i hope awk panjang umur dan murah rezeki…byeeeee….:P

Anis Ezati says:

hahaha

Anis Ezati says:

harris lagi handsome tau

Nurul natasha suraya says:

Abg akim nie kn dh la BEST giler CUTE plak 2!I memang mnat giler la nyan abg akim nie…..:-)

peminat akim im yours says:

abg akm mmg saya suke sgt sgt good luck all the best….^^

najwa says:

abang akim punya lagu kau bawa pergi tu best sangat

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»