Lirik Baik-baik Sayang – Wali Band

Lirik Baik-baik Sayang – Wali Band 4.42/5 (88.48%) 66 votes

Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengarkan aku

Chorus
Hanya satu pintaku untukmu dan hidupmu
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku di siang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengarkan aku

Ulang Chorus 2X

Filed in Wali Band
Posted by 1LirikLagu   @   23 February 2010 29 comments

Tags:

lirik lagu baik-baik sayang wali band,lirik lagu baik baik sayang,lirik lagu wali band baik baik sayang,lirik lagu baik baik sayang wali band,lirik lagu baik-baik sayang,wali band baik baik sayang lirik,lirik baik-baik sayang wali band,lirik baik baik sayang wali band,baik baik sayang lirik,lirik wali band baik baik sayang

29 Comments

Comments
farah farahin says:

best lagu nie……saya suka lagu nie…saya minat wali band…semua lagu wali band sedap……:)

fitri says:

bukn boleh makn lgu ni yg ag kta sedap tu..he3

charlee says:

lagu wali band memang the best…dialah penyanyi melayu yang pertama saya gemari…xD

baba says:

diorang bukan org melayu la…

mikha shyasya says:

ye la tu!!! hey!!!! baba kamu lihat nada cinta ngak asyik ya nada cinta udah abis kamu ada facebook ngak????????????????

2333 says:

sedap lagu nieyh .,.

nurin nadiah says:

0f c0urse,,,,,,the s0ngs is the best ,,,,huhuhuhu….<3

zuhair mawi says:

lagu ni best betul la……………..

mikha shyasya says:

lagu nie memang menyentuh hati ku bila aku sedih pasti aku dengar lagu ini. masa aku terpisah dengan kekasih aku pun aku akan nyanyikan lagu ini untuknyaaaaaaaaaaaa muahhhhhhhhhhhhhhhh

nur hidayah says:

lagu ni memang best menyentuh hati saya……

hafizah says:

saya suka lagu ni.memang best.

aidil aswaq says:

nangiss2 siutt….menyentuh kalbu jiwaku n awekss ku…..ahaksss…. sedey2….

aza says:

THE BEST SONG…..

zua says:

hannnnnnnnnnyaaaaaaaaaa laguuuuuuuuu niiiiii bestttttttttttttt

eqah qaalis says:

lagu nie memang best… lagu wali band sedap… lagu nie menyentuh hatiku…

eqah qaalis says:

sia memang minta lagu nie dari dlu…

sms says:

lagu niey sgt2 da bez lar….n…veri meaningful song for meee..!!
hehehe…

mukhlees says:

oi charlee diorang penyanyi indonesia

mukhlees says:

very good waliband

mikha shyasya says:

baik baik sayang. lagu ini pasti dibuat oleh wali band. supaya kita harus baik kerana nama pun lagu baik baik sayang macam la kita baik sangat kan mesti kita pernah menyakiti hatinya. jadi sama sama lah kita baik baik sayang kepadanya baik baik sayang kerna aku untukmu muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

man lapok says:

semua lagu wali mmg sedap d dgr….mmg aku suka

man lapok says:

setiap kali aku on9”mesti aku dengar dulu lagu ni hahaha.
mmg best lagu ni..

mydayaady says:

dalam kereta mmg dvd wali band je on…biler part lagu ni..anak saya akan cakap…NI LAGU KITA.. tahu kenapa sebab kami 1 family mmg slalu nyanyi lagu ni sama sama…banyak maknak yg tersirat…bukan utk kekasih jep…tuk mak apak pon sama…

fikri says:

this song is very good to me ..because aq baru jw nk brmula cinta sooooo dgrkn baik-baik k u all

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»