Lirik Amarah – Siti Nurhaliza & Krisdayanti

Rate this post

Wanita bukanlah perhiasan mata
Wanita adalah pelengkap di jiwa
Yang perlu kau corak dan bimbingi dia
Dan pasti bukan sekadar dengan kata-kata

Manis mulut lidah kau berapi
Tanpa sedari hati kau sakiti
Ku menghargai segalanya
Namun mungkin kau yang lupa
Fikirkanlah dengarkanlah suaraku

Chorus
Kau tak bisa hapuskan amarah
Walaupun engkau tahu
Aku mahu kamu mahu
Aku tahu kamu tahu
Dan ku takkan tunjukkanku amarah
Kerana aku tahu segala yang berlaku
Tetap akan berlaku di mana kudratku
Dia yang menentu
Dia yang menentu

Wanita bukanlah perhiasan mata
Wanita adalah pelengkap di jiwa
Yang perlu kau corak dan bimbingi dia
Dan pasti bukan sekadar dengan kata-kata

Manis mulut lidah kau berapi
Tanpa sedari hati kau sakiti
Ku menghargai segalanya
Namun mungkin kau yang lupa
Fikirkanlah dengarkanlah suaraku

Ulang Chorus

Hati wanita terlalu rapuh kau genggami
Yang ingin selalu dimanja dan disayangi
Ku bukan tagih janji yang kau hancuri

Manis mulut lidah kau berapi
Tanpa sedari hati kau sakiti
Ku menghargai segalanya
Namun mungkin kau yang lupa
Fikirkanlah dengarkanlah suaraku

Ulang Chorus 2X

Filed in Krisdayanti , Siti Nurhaliza
Posted by 1LirikLagu   @   8 January 2010 11 comments

Tags: , ,

Tags:

lirik lagu amarah siti & kd,amarah siti nurhaliza lirik,lirik lagu amarah,lirik lagu amarah siti nurhaliza dan kris dayanti,lagu siti nurhaliza dan krisdayanti,lirik lagu siti nurhaliza,Lirik Amarah,amarah lirik,lirik lagu amarah siti nurhaliza,lagu siti nurhaliza dan kris dayanti

11 Comments

Comments
hidayah says:

memang best ar lagu ni….
best…

lololo says:

lagu ni huru hara..berebut2 nak menyanyi..tak sedap langsung..hohohohhhh..

na o mei says:

this song is very interesting n i love it!

atiqah says:

best giler…suara siti memang World…suara Kd memang Power
Malaysia buleh…
Indonesia Ok..

misya says:

nth haper2…menci jewr dngar..
trabur pastu berebut nk nyanyi…

sefiera says:

best giler lagu nie…sore dowg lbih krang same kn…

nazrul says:

lagu nie best giler..
ari2 dengar..
masing2 ada kekuatan vokal masing2.. :)

kecik says:

wowww……..lg leh tahan best r?

happy girl says:

wow….lagu nie best sangat…

pwincess kiki says:

best giler lagu i like this song it is my favourite song

mya zarra says:

agk trbr lgu ney, tpi best ngt. unik hakhak. bgi owg yg ckp x sdp, ak cabar kau nyanyi, igt sng kerr ha? x prnh kuar lgu cmni sblm ni tau. sdp2 jer ckp x best. kowang niy mmg glerr aa.. nsb aderr ct (pyynyi antrbgsa kat mlaysia niy) x derr owg yg bleyy lwn suare dierr. sapew2 pownnn.

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»