Lirik Aku Suka Dia – Ainan Tasneem

Lirik Aku Suka Dia – Ainan Tasneem 4.39/5 (87.78%) 54 votes

Aku lihat dia di sana
Aku ingin mendekatinya
Aku cuba menghampirinya
Lalu aku menyapa dia

Dia pun membuka bicara
Dan aku mulai mengenalnya
Kita mulai bermain mata
Mula timbul rasa bahagia

Bila dia mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Kekadang hati ku bertanya
Adakah dia dah berpunya
Kerana diriku berasa
Aku jatuh hati padanya

Aku ingin memilikinya
Aku ingin menjaga dia
Aku ingin mencinta dia
Aku ingin hidup dengannya

Bila dia mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Mungkinkah aku kan berjumpa dengannya
Untuk meluahkan rasa
Mungkinkah aku kan berdiam diri saja
Menunggu cinta darinya

Ku terima satu nota darimu
Yang tertulis ‘Aku suka kamu’

Bila dia mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Akhirnya kini ku kan mampu ceria
Diriku sangat gembira
Akhirnya kini aku mulai bahagia
Menerima cinta darinya

Aku suka dia

Filed in Ainan Tasneem
Posted by 1LirikLagu   @   3 July 2012 44 comments

Tags:

lirik lagu aku suka dia,aku suka dia,aku suka dia lirik,lirik aku suka dia,lirik lagu ainan tasneem,lagu aku suka dia,lirik lagu ainan tasneem aku suka dia,lirik lagu aku suka dia ainan tasneem,ainan tasneem aku suka dia,lagu ainan tasneem

44 Comments

Comments
Aminah a.k.a Ina says:

lirik lagu nie mmng best..!!!

assalamualaikum saya mmang suka lagu ni bg saye tnang kan fikiran tanpa msalah ape2………….dri dulu g saye suka lagu ni amat2 suka boleh tenang kan hati dari pada masalah 2 yg kain jika sy ade masalah ape2 saye akan dngar lagu ini tanpe ape2 masalah …… and tenang sangat 2 hati saye ini ………………………… and tak eluk buruk2 kan kawan…..

QEIURTZ RIZZNIEYZZ says:

this song like me sy nk kongsi cite ngan anda sume sy prnh jtuh cinta dgn mamat ni tp dia wat x tau jerr satu hari tu sy mula brsuara dgn dia dia ni kelakar org nyerr baik qeiut pastu dia pun mntk no fhone dia ckp sy ni dh brpunya ke belum saat tu sy rasa suka sngt kat dia pastu kami pun couple 4tahun dh 2hari kami putus sbb dia curang and i sad now everyone who know me please give me hepy

alia natasha family says:

ish3 sian nya sabarjelah nak uat cam na:(

dinie imadie says:

fuhhhh gila gila.. r
ah..

fatin farhanah says:

so gooddddddddddddddd

aku suka lagu aku suka dia…;}

athirah farhanah says:

sy suka lagu ni sngt-sngt…………..

meow moew says:

Lagu nie the best :D

ratu hanani says:

lagu kegemaranku and BFFku……….

fatin qistina says:

cdAp lAgUw nI rUgI kAlU dx dngAr??

my name is khan and i'm not a terrorist..understand???it means my name is none of ur business says:

dye ni da la comeyl suare plak sdp mmg anugerah Tuhan tol…lagu first da bez camne plak lagu dye pas ni ekk??mzty lg bez drpd ni ainan tasneem never give up..we’ll always support u…we luv diz song very much…….

I’M A FAN OF AINAN TASNEEM…
I LUV THE SONG AKU SUKA DIA SO MUCHH…..

gegirl bahagia says:

fuh mmg tebaik la lagu dia nie…mula2 dgr rasa nk sgt2 tau tajuk lagu ni…bila da dpt download lagu ni mengalir air mata bila teringat pulak sgt2 bhgia dgn hubby…tp hubby xseromantik dahulu.. :-((

asslmkum……………………………………………………saye nur balqis ingin mngkomen kan kalau bosan add jer dkt ym

NABILA says:

WAH,,SEDAP NYER LAGU NIEYH,,,,,

INTAN says:

WAH, BEST NYER LAGU NIE…

nadia says:

eh bestnya lagu ni

nadia says:

wah,bestnya lagu ni kalau la dengar kan mesti merdu ainan tasneem nyanyi.kalau aku nyanyi tiru suara ainan tasneem.siapa kenal nur aishah.

nadia says:

nama aku maisarah.tapi orang panngil aku nadia kadang-kadang orang panggil nama aku nad

lagu nie jwank larh…make me hepy…..
aku tuju khas untuk kkasih q trcinta….
u re the best…..
aku suka dia…

FATIN NUR FATIHAH says:

LAGU N MEMANG BEST LA KALAU KORANG DENGAR MESTI KORANG NK DENGAR LAGI………MEMANG POWER………

Wira dunia says:

Sya suka lagu.i like it

Wira dunia says:

Sweet giler a…..

syifa fitri says:

best gile lagu ni aku tunjukkan lagu ni kepada amy dan rakan -rakan ku kerana mereka sangat suka lagu ini????

Nur Syakila says:

This Song Like Me I Want Share This But Im Shame
Sye Org Melayu Kami University Yang Sama
Mse 20 Thun Aq Suka Dia
Mse 21 Die Suke Sye Die Slalu Text Message Kt Sye ‘Hi What Are You Doing Are You Have Free Times”Banyak Citernye Tpi Cite Ni Mcm Lirik Tu

cantika/ika says:

Mendngar lagu ini .??!(:/:;(mengingatkan aku dulu suka sama cowo tpi dia sngat di bnci oleh tman2ku?aku lebih suka mendengarkan lagu asbak band yg judulnya membuatmu cinta padaku

Jablay pingin ngentot says:

eh gw haus ini ingin ngewe daripada dngerin lagu bkin otak sakit kepala apa lgi cowo gw klau lagi ngewe dia tuh dngerin lagunya .,?!aku suka dia.?!padahal dia ga suka ak cumn ngewe doyan dia g tau memek&pantar ku lubangnya udah besar.g papa yg pnting dia puas aku enak cobain deeeeh.,???!:mantaaaaaaap

putra adi says:

bestnye lagu aku suka dia suare ye sedap lawan dengan siti nur haliza kaloh siti nr haliza menang ainan tasneem

I love this song..lagu ni sweet

like this song very2 much.. huhuh

rozananana says:

i like you ainan tasneem

sabrina izzati says:

sme la kiter

sabrina izzati says:

best giler lgu ni…hari2 mesti dengar lagu ni….gud luck ainan tasneem….buat lgu lain lg..gerenti best…

dedew they we says:

This song is very good,,,
Easy listening, mean full…

jannah says:

i like it

AUNI says:

saya suka lagu ini sabab saya bangga dengan aina tasnem sebab dia menyayi lagu ini dengan merdu.

nashra says:

sweet gielalah lagu ini ??????????????????????

najwa says:

saya suka lagu ini sebab saya gembira dengan lagu ini dan saya ingin jumpa dengan aina tasnem ??????????????????????????

lia biha says:

sme ngan sye

fisya says:

saya suka lagu ini sebab saya ceria dengar lagu aku suka dia besttttttttt giler dengar lagu ini saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada aina tasnem kerana mencipta lagu ini dengan baik dan best .

lia biha says:

best kot mcm seri bu thn x dengar hahahahahaha

Ain Batrisyia says:

I like this songsang very much

Ain Batrisyia says:

I like this song

Leny Love Frengky says:

aq jg mulai suka,,,
cz kekasihku slalu nxetel lagu ini,,,
aq jg mulai suka,,,
hihiy,,,

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»