Lirik Aku Nak Duit – Karmal feat Zizi & Frequensi

Rate this post

Semalam beli makanan semua harga naik
Kereta pun belum bayar confirm nak kena tarik
Bil yang tertunggak pun belum habis settle lagi
Nak buat macam mana takkan aku nak lari

Aku mana boleh mengalah kenalah nak berusaha
Kalau nak hidup senang kenalah rajin terus kerja
Tapi aku stress semua harga naik
Tetapi pendapatan tak walaupun kau yang terbaik

Duit keluar poket laju gila macam motor rempit
Otak pun dah makin jadi sempit buat aku nak menjerit

Aku nak Dollar aku nak Ringgit
Aku nak duit aku nak duit
Aku nak Peso tuk hari esok
Aku nak duit aku nak duit

Aku nak duit duit aku nak duit
Aku nak duit duit aku nak duit
Aku nak duit duit aku nak duit
Aku nak duit duit aku nak duit

Semalam isi minyak harga pun dah naik lagi
Harini pergi kerja dah kena naik lrt
Esok tambang pun naik dah nak kena jalan kaki
Nak buat macam mana takkan aku nak lari

Aku mana boleh mengalah kenalah cuba berubah
Barulah hidup senang dan tak mungkin jadi susah
Tapi aku stress semua harga naik
Dan hutang pun dah naik sebab nakkan yang terbaik

Duit keluar poket laju gila macam motor rempit
Otak pun dah makin jadi sempit buat aku nak menjerit

Aku nak Dollar aku nak Ringgit
Aku nak duit aku nak duit
Aku nak Peso tuk hari esok
Aku nak duit aku nak duit

Aku nak duit duit aku nak duit
Aku nak duit duit aku nak duit
Aku nak duit duit aku nak duit
Aku nak duit duit aku nak duit

Duit keluar poket laju gila macam motor rempit
Otak pun dah makin jadi sempit buat aku nak menjerit

Aku nak Dollar aku nak Ringgit
Aku nak duit aku nak duit
Aku nak Peso tuk hari esok
Aku nak duit aku nak duit

Aku nak duit duit aku nak duit
Aku nak duit duit aku nak duit
Aku nak duit duit aku nak duit
Aku nak duit duit aku nak duit
Aku nak duit
Di mana kau duit