Lirik Aku Atau Dia – Nubhan

Lirik Aku Atau Dia – Nubhan 4.25/5 (85.00%) 4 votes

Kau tanamkan
Cinta dalam hatiku
Dah berbunga hidupku
Bersamamu aku setia

Tapi kini
Kau telah tajamkan duri
Menduakan cintaku
Yang telah lama ini

Ku cuba
Untuk bertahan
Tapi perih hati ini

Chorus
Pilih aku atau dia
Tinggalkan ku bila kau ingin bersamanya
Pilih aku atau dia
Tinggalkan ku bila kau ingin bersamanya

Ulang Chorus

Aku relakan engkau kepadanya
Jika kau harus bersama dirinya
Kan ku tetap kan setia padamu
Jika kau mampu tinggalkan dirinya

Lirik lagu ni mungkin tak 100% tepat. Saya dengar dan salin liriknya melalui video nyanyian live Nubhan di Jom Heboh. Jadi, kualiti audio tak berapa memuaskan. Tunggu studio version keluar, baru boleh review balik. Kalau salah, tolong beritahu ok? :)

UPDATE (5 Nov 2010) : Lirik yang salah telah dikemaskini. Terima kasih kepada yang komen tentang kesilapan. Video yang mengandungi audio versi studio juga telah dimasukkan. Enjoy!

Filed in Nubhan
Posted by 1LirikLagu   @   1 September 2010 24 comments

Tags:

lirik lagu aku atau dia,aku atau dia,aku atau dia lirik,lirik aku atau dia,lirik aku atau dia nubhan,nubhan aku atau dia,pilih aku atau dia,aku atau dia nubhan,lirik lagu pilih aku atau dia,pilih aku atau dia lirik

24 Comments

Comments
wyna says:

best gila2 lagu ney..tapi liriknya kurang jelas..bila ya versi radio mau kuar..NUBHAN DA BEST!:)

NiEsA.. says:

2 yg x best 2..bla lh nk kluar version radio spya pmnt nubies bleh dgr lgu nie..dh lh lgu nie sdp d` dgr tp x bleh dgr yg orignl..sbr je lh sume pmnt nubies..kpd abg nubhan,kmi hrp versi radio utk lgu aku atau dia kluar awl,klu bleh skli ngn video klip lg best..CAYALAH NUBIES..

iklas islam says:

nubhan!!!!!dulu ramli MS ckp suara ko cm angsa..tp ko dah buktikn..yg suara ko mmg cm angsa,,tp best ar lagu ko ni..

lola says:

ish,,ape nieh???ktuk2 nubhan lak>>alahai,,kamoo jlez arn coz sore nbhn uh bezt ,,xcm sore kamoo lorh,,ahahahahahahahah..kcian nye

naruto says:

x baik cakap mcm tu kau apa kurangnya aku peminat peminat nubhan alahai anak omak.

liesa says:

best r lagu ni….

nima says:

huh…. niey kali ker 2 aq dngr lagu niey.
dkt radio & smlm kt konsert gegaria harian metro
kubang gajah temerloh …. best giler waktu nubhan
nyanyikan lagi niey & Oh Juwita.

eazzue says:

best lagu nih..aku suker.

anis suhaila says:

lagu nie memang best giler ar……NUBHAN DA BEST…CYUNK KAMOO NUBHAN..

Eqin says:

Em..lagu nie mmg best..best sgt2

Hani says:

Lagu nie best,tp lrik ny slah..cpew yg wt nie..!!!lgu best jd x best lak..

daq eppy says:

ha3..tol3

budaksewel says:

lirik yang lepas chorus tu salah sikit la..
x silap sepatutnya
‘kan ku relakan engkau dengannya
jika kau harus bersama dirinya
kan ku tetapkan setia padamu
jika kau mampu tinggalkan dirinya’

1LirikLagu says:

yup. dah dibetulkan. thanks! rasanya ni macam technical error je waktu salin lirik tu. tersilap tulis balik. hehe. yang ayat pertama pun dah tukar kepada “kau tanamkan” :)

budaksewel says:

pembetulan : kan ku relakan engkau padanya

ida says:

‘Tapi kini
Kau telah tajamkan duri
Menduakan cintaku
Yang telah lama ini’

sepatutnyer kau telah tancapkan duri…

1LirikLagu says:

oh yeke. saya pun tak pasti sangat apa yang nubhan nyanyi. haha. nanti saya check semula kalau betul dia sebut tancap

btw, ini maksud ‘tancap’. dipetik daripada kamus dewan

http://prpm.dbp.gov.my/Search.aspx?k=tancap

eyra k0wt says:

thanks yer :)

sye ska lgu nubhan & org nye jgak. nubhan tk smbong sbab 2 sye ska die.

qiela says:

lagu nie best….paling best lilik yg akhr sekali..
da kew owg yg mampu wat mcm tue..

ayun says:

nubhan niey ley than owg nyer…
suare dye ckit cme ngn suare aq….
aq mmg mnat gler kt dye nieyh…
xsah lw 1 ary x dgr lgu mamat nieyh..
yg pntg “nbhan:u r de beSt gUyS…

chIeyrA syAhierAh says:

best bha nubhan nyanyi….
lagu dya puun smarT…

eyra k0wt says:

best jer !! terbaikkk ~ lurp y0ur s0ng very much !! muahhh :)

rieysha says:

fuyooooo layannn abg nubhan best la lagu nieh mesti ramai yang suke lagu nieh bbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssstttttttttttttt

Comments are closed.
Previous Post
«
Next Post
»