Luqman Podolski Archive

Lirik Lagu Kembar – Luqman Podolski

(Chorus)Kembar, tapi yang mana satuAku atau pun aku x4 (1st Verse)aku atau aku yang mana satu kau mahu jumpawatak lain lain, sembang pun lain, tapi serupatak boleh nak lupa, terus kan teringattapi bila dalam myvi, masih luqman meligat terus jadi …

Lirik Lagu Cahaya – Luqman Podolski

ku mencari, cahaya teranglampu yang terang, terang benderangaku mencari, cahaya terangdidalam gelap ku rasa hilangaku mencari, cahaya teranglampu yang terang, terang benderangaku mencari, cahaya terangdidalam gelap ku rasa hilang (Chorus)Luqman Podolski: Cahaya (1st Verse)masih mencari, apa itu dia cahayaku suluh …

Lirik Lagu Sorang – Luqman Podolski

Jalan jalan pun sorang Makan  makan pun sorang Have  fun semua seorang Tengok wayang pun sorang Suka drive sorang sorang Hidup  pun macam sorang Tak  ada nak panggil sayang Kesian semua sorang (ah) Jalan  jalan pun sorang Makan makan …